Αρχική Νέα Τάξη Πραγμάτων To 80% των σοβαρά νοσούντων στο Ισραήλ είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

To 80% των σοβαρά νοσούντων στο Ισραήλ είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

0
To 80% των σοβαρά νοσούντων στο Ισραήλ είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

To 80% των σοβαρά νοσούντων στο Ισραήλ είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Coronavirus ward (illustrative)
Coronavirus ward (illustrative) Olivier Fitoussi/Flash90

Είναι πράγματι υπερφορτωμένα τα νοσοκομεία του Ισραήλ από μη εμβολιασμένους ασθενείς με COVID; Σύμφωνα με τον καθηγητή Yaakov Jerris, διευθυντή του τμήματος κορονοϊού του νοσοκομείου Ichilov, η κατάσταση είναι ακριβώς η αντίθετη.

«Αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα από τα σοβαρά κρούσματά μας είναι εμβολιασμένα», είπε ο Τζέρις στο Channel 13 News. «Έκαναν τουλάχιστον τρεις ενέσεις. Μεταξύ εβδομήντα και ογδόντα τοις εκατό των σοβαρών περιπτώσεων είναι εμβολιασμένοι. Άρα, το εμβόλιο δεν έχει καμία σχετικότητα όσον αφορά  τις σοβαρές ασθένειες (ουσιαστικά δεν επιδρά θετικά το να εμβολιαστείς – όσον αφορά την νόσο), γι’ αυτό μόνο το είκοσι έως είκοσι πέντε τοις εκατό των ασθενών μας είναι ανεμβολίαστοι».

Ο Τζέρις αποκάλυψε επίσης κάποια προβλήματα όσον αφορά την καταμέτρηση κρουσμάτων. Μιλώντας σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Κυριακή, τόνισε (στους υπουργούς): «Ο ορισμός ενός σοβαρού ασθενούς είναι προβληματικός. Για παράδειγμα, ένας ασθενής με χρόνια πνευμονοπάθεια είχε πάντα χαμηλό επίπεδο οξυγόνου, αλλά τώρα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο τον καθιστά τεχνικά «σοβαρά ασθενή με κορωνοϊό». Όμως αυτό δεν είναι ακριβές. Ο ασθενής είναι σε δύσκολη κατάσταση μόνο και μόνο επειδή έχει μια σοβαρή υποκείμενη ασθένεια».


Πηγή: israelnationalnews.com

Μετάφραση: orthopraxia.gr

Αφήστε μια απάντηση