Αρχική Ορθοδοξία Kύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι!

Kύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι!

0
Kύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι!

Kύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι!

Kύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι!

Μακαριστός Γέροντας π. Αθανάσιος Μυτιληναίος (1927 – 2006)

κύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι·

 

Όταν το είδα το χωρίο αυτό τρόμαξα… στην δύναμη της διατυπώσεώς του. Ακούστε το. Είναι πολύ χαρακτηριστική αυτή η φράσις, ότι οι ανόσιοι και οι ασεβείς κινούνται κυκλοτεράν. Πού κυκλοτεράν; Κυκλώνουν τους ευσεβείς. Τους κάνουν κύκλο, δηλαδή τους εγκλωβίζουν. Προσπαθούν να εγκλωβίζουν τους ευσεβείς.

 

Και αυτός ο εγκλωβισμός των ευσεβών πολλές φορές έχει πολλές μορφές μέσα στην ιστορία. Πρώτα – πρώτα εγκλωβίζουν τους πιστούς στις κατακόμβες. Πήγαιναν οι πιστοί να λατρεύσουν τον Θεό. Εκεί πήγαιναν, κύκλωναν την κατακόμβη και τους έβαζαν φωτιά και τους έκαιγαν, ή τους έπιαναν, τους έβγαζαν έξω για να τους ρίξουν στα θηρία.

Εγκλωβίζουν ακόμη τους πιστούς με τους ανοσίους νόμους. Ψηφίζουν νόμους οι οποίοι είναι ανόσιοι, είναι ασεβείς. Και ο ευσεβής δεν ξέρει τώρα τι να κάνει με τους νόμους αυτούς. Σας θυμίζω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα. Οι μασόνοι, οι τέκτονες έχουν ένα σχήμα εγκλωβισμού του Τιμίου Σταυρού. Είναι το μασονικόν τρίγωνον που έχει την μύτη προς τα κάτω. Είναι σύμβολο μασονικό. Δεν μου μένει χρόνος να σας πω πιο πολλά για αυτό το τρίγωνο. Και στη μέση βάζουν έναν Σταυρό. Αυτό είναι το σήμα της Χαν και Χεν. Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει αιχμάλωτος Σταυρός. Σημαίνει εγκλωβισμένος Σταυρός. Είναι αυτό που λέγει εδώ κύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι. Κυκλώνουν. Εγκλωβίζουν για να εξουδετερώσουν τρόπον τινά με το σύμβολον, να εξουδετερώσουν την δύναμη του Τιμίου Σταυρού.

Βλέπομε ότι ο Αντίχριστος ακόμη αγαπητοί μου θα εγκλωβίσει τους πιστούς με οικονομικόν αποκλεισμόν. Ακούστε τι γράφει στο βιβλίο της Αποκαλύψεως 13 Κεφάλαιον: «… καὶ ποιεῖ πάντας,… ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα … καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. …» Θα πάρεις το χάραγμα στο μέτωπο ή στο χέρι ώστε να μην μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις. Δεν θα μπορείς να συναλλάσσεσαι οικονομικά εάν δεν υποχωρήσεις. Αυτό τί είναι; Εγκλωβισμός. Σου λέει: Διάλεξε. Ή θα πεθάνεις από την πείνα ή θα υποχωρήσεις.

Προσέξτε μια φρασούλα που χθες την πρόσεξα: «καὶ ποιεῖ πάντας,… ἵνα δώσωσιν». Κατά λέξη μεταφράζω: «και κάνει όλους… για να δώσουν» το χέρι τους, το μέτωπό τους να χαραχθεί. Αυτό το «ποιεῖ πάντας» θυμίζει, προσέξτε παρακαλώ, θυμίζει μεθόδευση. Μεθόδευση που θα κάνει ο ψευδοπροφήτης για λογαριασμό του Αντιχρίστου. Θα σε φέρει γύρω βόλτα. Ξεκινάμε τώρα με τα 666 από εδώ κι από εκεί, σιγά σιγά… αυτή λέγεται μεθόδευση.

Πιστεύω ότι η φρσούλα «καὶ ποιεῖ πάντας,… ἵνα δώσωσιν» είναι ταυτόσημη με το «κύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι» που λέει ο Ψαλμωδός που σε φέρνει γύρω βόλτα, σου μεθοδεύει το πως να σε εγκλωβίσει. …

 

-https://www.youtube.com/watch?v=YvRqV1w6sJs
Patroparadoto Sevas

Απομαγνητοφώνηση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

 

Kύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι!

Αφήστε μια απάντηση