Όταν η Pfizer προειδοποιεί για… θρομβώσεις και οι παρουσιαστές καταρρέουν στον αέρα

Όταν η Pfizer προειδοποιεί για... θρομβώσεις και οι παρουσιαστές καταρρέουν στον αέρα

Με ένα τουιτ… αθώας περιστεράς, ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer βγήκε εχθές να προειδοποιήσει το κοινό ότι οι θρομβώσεις είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία μας και δεν πρέπει να τις παίρνουμε αψήφιστα! Καμία σύνδεση, βέβαια, ούτε καν υπόνοια ότι μπορεί για το πλήθος των θρομβώσεων να ευθύνονται τα… ξέρετε ποια – αυτά που “δεν ευθύνονται” ποτέ και για τίποτα…

 

 

Διαβάζουμε στο τουίτ της Pfizer:

Η εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση (#DVT), ένας θρόμβος αίματος σε μια βαθιά φλέβα, μπορεί να μεταφερθεί στους πνεύμονες, οδηγώντας σε πνευμονική εμβολή (#PE). Τα συμπτώματα της ΠΕ περιλαμβάνουν δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στο στήθος. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας εάν εμφανίζετε συμπτώματα – δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή.

Στη φωτό, μια καλή γιατρός μάς κάνει δραματική έκκληση ότι δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο, και λέει:

Κάποιοι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία στους πόνους στα πόδια, το οίδημα, την ερυθρότητα, αλλά αυτά μπορεί να είναι συμπτώματα της εν τω βάθει φλεβικής θρομβώσεως – μιας θρόμβωσης σε βαθιά φλέβα. Μη χάνετε χρόνο και συζητήστε τα συμπτώματα με τον γιατρό σας.

Εντωμεταξύ, σήμερα μόλις, 15/2/2022, στη γερμανική τηλεόραση, η παρουσιάστρια του καναλιού NTV, Clara Pfeffer, κατέρρευσε “στον αέρα” τη στιγμή που προπαγάνδιζε τα “ασφαλή και αποτελεσματικά” εμβόλια κατά της COVID-19.

 

 

Ο αριθμός των νεκρών και των ασθενών μετά από το τρύπημα με τα γενετικά σκευάσματα είναι πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά. Για πόσο ακόμα νομίζουν οι κυβερνήσεις ότι θα μπορούν να συνεχίσουν να τους αγνοούν; Για πόσο ακόμα οι μεγαλοκαρχαρίες της Big Pharma θα συνεχίσουν να θησαυρίζουν εις βάρος της υγείας και της ζωής των ανθρώπων; Πόσο θράσος πρέπει να έχει κανείς, όπως η Pfizer, για να προειδοποιεί τον κόσμο για μια ασθένεια που o ίδιος προκαλεί;

Σε όλο τον κόσμο, και στη χώρα μας, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν καταλάβει την παγίδα που τους έστησαν στο όνομα της “δημόσιας υγείας” και ξεσηκώνονται ενάντια στα φασιστικά κορωνο-μέτρα, διεκδικώντας Ελευθερία, Δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα που στερούνται με πρόσχημα την αντιμετώπιση του “αόρατου εχθρού”. Αν υπάρχει ένα λάθος σε όλο αυτό, είναι το να ζητούν τη λύση του προβλήματος από τους ίδιους που το δημιούργησαν: τις υπάρχουσες κυβερνήσεις και πολιτικά συστήματα των χωρών. Η λύση του προβλήματος θα έρθει όταν οι ίδιοι οι λαοί καταλάβουν τη δύναμή τους, επιβάλουν τη θέλησή τους και στήσουν στο σκαμνί όλους τους υπεύθυνους αυτών των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας!

Πηγή: Μαντάτα Από Έξω

Προηγούμενο άρθροΟι άνθρωποι πέφτουν σαν τις μύγες κάτω, σε ζωντανή μετάδοση!
Επόμενο άρθροΟ π. Σ. Καρπαθίου για Nοvavax και άλλα (πολύ σημαντικά).

Αφήστε μια απάντηση