Υγειονομικοί: Συγκέντρωση και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (pics)

 

Το σημείο γνωστό, το Πάρκο Ελευθερίας στο οποίο οι υγειονομικοί υπάλληλοι διαδήλωσαν και αυτό το Σάββατο (20/11) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον Covid-19.

Το αίτημα τους είναι απλό, να επιλέγει ο καθένας ατομικά για το αν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και όχι αυτό να επιβάλλεται με σκληρά μέτρα και με αναστολή εργασίας.

Μάλιστα μετά τη συνάντηση στο Πάρκο Ελευθερίας οι υγειονομικοί πραγματοποίησαν και δυναμική πορεία προς το Σύνταγμα.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έχει αφήσει περίπου 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή λόγω του ότι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Όλα αυτά την ώρα μάλιστα που η πανδημία έχει ξεφύγει στη χώρα με τα κρούσματα να είναι σταθερά πολύ υψηλά και τις ΜΕΘ γεμάτες.

Το σύστημα υγείας της χώρας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Οι υγειονομικοί, όπως αναφέρουν και στη σχετική τους ανακοίνωση, διαδηλώνουν κατά:

  • της υποχρεωτικότητας
  • του green pass
  • των διαχωρισμών
  • των αναστολών
  • της ιδιωτικοποίησης και διάλυσης της δημόσιας υγείας

Στην συγκέντρωση πραγματοποιήθηκαν και ομιλίες μεταξύ των οποίων αυτή του αναπληρωτή καθηγητή Βιοχημείας, Κωνσταντίνου Πουλά και της καθηγήτριας παιδιατρικής, Βασιλικής Γέμου.

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (pics)Υγειονομικοί: Συγκέντρωση και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (pics)Υγειονομικοί: Συγκέντρωση και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (pics)

Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία προς την Βουλή.Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία στο Σύνταγμα.Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία στο Σύνταγμα.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία στο Σύνταγμα.Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία στο Σύνταγμα.

Μας ήρθε και το παρακάτω μήνυμα σχετικά με τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών στα Χανιά (που δεν πρέπει με τίποτα να τους αφήσουμε μόνους σε τούτο το μαρτύριο):

 

Σημερα κυριακη 21_11_21, ωρα 16.00, συγκεντρωση εξω απο το νοσοκομειο συμπαρασταση στους υπο αναστολη υγειονομικους.

 

Προηγούμενο άρθροΕεε Φιλαράκο…
Επόμενο άρθροΤα στρατόπεδα Covid είναι γεγονός! Ο Αυστραλιανός στρατός μετέφερε ήδη 38 άτομα στις δομές αυτές. 

Αφήστε μια απάντηση