Το μεγάλο σχέδιο πίσω από την “Πανδημία”. Ένα βίντεο που πρέπει να το δουν όλοι.

Η Κάθριν Όστιν Φιτς είναι αμερικανίδα οικονομολόγος και πρώην υφυπουργός στέγασης στις ΗΠΑ

 


Εάν υπάρχει ένα βίντεο σήμερα που να απαντά στο “ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ 2020;” είναι το ακόλουθο. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, το σύστημα που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν μας αφορά όλους, διότι θα ισοδυναμεί με δουλεία.

Η Κάθριν Όστιν Φιτς περιγράφει περιεκτικά τα σχέδια που κρύβονται πίσω από την τρέχουσα “πανδημία” προκειμένου να μεταβεί ο πλανήτης σε ένα νέο σύστημα τεχνοκρατίας και μετανθρωπισμού. Αναλύει το πώς οι κεντρικοί τραπεζίτες αποσύρουν το παλιό σύστημα του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος και φέρνουν ένα νέο, όπου η κάθε οικονομική συναλλαγή θα είναι ηλεκτρονική, και πλήρως ελεγχόμενη. Αποκαλύπτει τους βασικούς πυλώνες αυτού του νέου συστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των ενέσεων, και το πώς γίνεται συστηματική προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί στον κόσμο το πώς αυτοί οι πυλώνες θα ενωθούν για να φτιάξουν το νέο κοινωνικο-οικονομικό σύστημα.

Η Κάθριν Όστιν Φιτς είναι αμερικανίδα οικονομολόγος και πρώην υφυπουργός στέγασης στις ΗΠΑ. Είναι διευθύνουσα σύμβουλος του Solari Report.


Σχόλιο Χ. Βλαμάκη για το “ορθοπραξία”: Αυτό το βίντεο βάζει κάτω και συνοψίζει όλα τα δεδομένα πίσω από την λεγόμενη πανδημία του κορονοϊού. Το ζήτημα δεν έχει μόνο ιατρικές προεκτάσεις, αλλά κυρίως πνευματικές και οικονομικές, σε ένα σύστημα δουλείας που δεν γνώρισε ποτέ της η ανθρωπότητα. Ο έλεγχος δεν θα είναι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ίδια την σκέψη (σαφώς και την ψυχή) του ανθρώπου.

Αν κάποιος δεν πιστεύει την κ. Φιτς, ή εμένα, ας δει τι προβλέπει το ίδιο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

 

 


 

Πηγή βίντεο και εισαγωγικού σχολιασμού : Ενωμένη Ρωμυοσύνη

 

 

Το μεγάλο σχέδιο πίσω από την “Πανδημία”. Ένα βίντεο που πρέπει να το δουν όλοι.
Προηγούμενο άρθροΟ άγιος Μάρκος Ευγενικός ανατρέπει την διδασκαλία ότι η μονολόγιστη ευχή «δεν είναι σωστή προσευχή»
Επόμενο άρθροΤα δικτατορικά συμπλέγματα των οπαδών της καραντίνας

Αφήστε μια απάντηση