Μη βρεθούμε σφραγισμένοι χωρίς να το καταλάβουμε…

Κάποιες πολύ σημαντικές αναφορές του Αγίου Παϊσίου πάνω στο σφράγισμα.

Θα πάρει σκούπα ο Θεός

 

“Ο πατήρ Παϊσιος μου είπε”, Αθανάσιος Ρακοβαλής, Έκδοση 16η, Σελίδα 141. Σημείωση 151 (10.09.1992)

-…Ναι, γέροντα, κάθονται και ασχολούνται με το σφράγισμα και δεν ασχολούνται με τον Χριστό..

-Όχι να φοβόμαστε και να αγχωνόμαστε με αυτό, αλλά να είμαστε ενημερωμένοι. Μην τυχόν και βρεθούμε σφραγισμένοι, χωρίς να το καταλάβουμε, και δεν γίνεται τίποτα μετά!   

 


Αγίου Παϊσίου Λόγοι, Τόμος Β’, σ.181 , ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ»ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2001

Τὰ πράγματα προχωροῦν κανονικά. Στὴν Ἀμερικὴ τὰ σφραγισμένα σκυλιὰ ἐκπέμπουν μὲ τὸν πομπὸ καί, τάκ, τὰ βρίσκουν. Ἔτσι ξέρουν τὸ κάθε σκυλὶ ποῦ βρίσκεται. Ὅσα σκυλιὰ δὲν ἔχουν τὴν μάρκα τους καὶ εἶναι ἀδέσποτα τὰ σκοτώνουν μὲ ἀκτίνες λέιζερ. Μετὰ θὰ ἀρχίσουν νὰ σκοτώνουν καὶ τοὺς ἀνθρώπους. Τόνους
ψάρια ἔχουν σφραγίσει καὶ τὰ παρακολουθοῦν ἀπὸ τὸν δορυφόρο σὲ ποιό πέλαγο εἶναι! Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μιὰ ἀρρώστια, γιὰ τὴν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο ποὺ θὰ εἶναι ὑποχρεωτικὸ καί, γιὰ νὰ τὸ κάνη κανείς, θὰ τὸν σφραγίζουν. Πόσοι ἄνθρωποι ἐκεῖ εἶναι ἤδη σφραγισμένοι μὲ ἀκτίνες λέιζερ, ἄλλοι στὸ μέτωπο καὶ ἄλλοι στὸ χέρι!  


 

Η σελίδα δεν ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο είναι (απαραίτητα) το σφράγισμα. Όμως, ποιος μας λέει με σιγουριά ότι δεν είναι, αν λάβουμε υπόψιν μας και τα ανωτέρω λόγια του αγίου Παϊσίου;

Εμάς μας …φτάνει και μας περισσεύει ότι για τα εμβόλια αυτά έχει χρησιμοποιηθεί υλικό από εκτρωμένα έμβρυα όπως εξηγεί και ο διδάκτωρ Βιοηθικής π. Στυλιανός Καρπαθίου.

Για την ασφάλεια των εμβολίων υπάρχουν άπειρα ερωτηματικά, καθώς μόνο στην χώρα μας έχουν γίνει γνωστές οι περιπτώσεις του υποδιοικητή του Θριασίου αλλά και της νοσηλεύτριας από την Κέρκυρα.

Γενικότερα έχουν υπάρξει αρκετά περιστατικά παγκοσμίως και επίσης δεν ξέρουμε τις μελλοντικές επιπτώσεις των εμβολίων αυτών. Έχουν αναφερθεί αρκετοί σπουδαίοι επιστήμονες πάνω σε αυτά και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε εμείς πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Να σκεφτεί και να προσευχηθεί όμως, πριν πάρει την τελική του απόφαση.

 

ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ

 

ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ

"Μη βρεθούμε σφραγισμένοι χωρίς να το καταλάβουμε...". Κάποιες πολύ σημαντικές αναφορές του Αγίου Παϊσίου πάνω στο σφράγισμα.
Προηγούμενο άρθρο“Εχθροί του λαού” οι αγωνιστές Ιερείς; (μέρος 1ο)
Επόμενο άρθροΠῶς πρέπει νὰ προσέχει τὸν ἑαυτὸ του ὅποιος ζεῖ μέσα στὸν κόσμο (άγιος Ιγνάτιος Μπριαντσανίνωφ)

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το εμβόλιο αυτό δεν είναι το σφράγισμα. Είναι μέρος του συστήματος του θηρίου , τη μεγάλη επανεκκίνηση. Όποιος όμως φάει όλη αυτή την φόλα και την πλάνη της πανδημίας, και θα εμβολιαστεί με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του, και θα πάρει την ψηφιακή ταυτότητα – covid pass και τελικά το χάραγμα το οποίο όπως φαίνεται θα είναι το quantum dot tattoo το οποίο θα είναι αρχείο εμβολιασμών και ψηφιακή ταυτότητα μαζί.

  • Δύσκολο να πει κανείς αδερφέ μου.. Βέβαια, αν έρθει το quantum dot, μιλάμε για καραμπινάτο σφράγισμα.

   Και το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν είναι καθόλου αθώο, ειδικά από την στιγμή που θα έχει νανοσωματίδια.

   Για να δούμε… Εγώ πάντως δεν παίρνω κανένα ρίσκο.

   ΧΒ

 2. Συγνώμη αλλά το σφράγισμα θα πρέπει να το δεχτούμε για να έχει αξία δεν μπορει ο διάολος να πάρει την ψυχή σου αν δεν του τη παραδώσεις εσύ ο ίδιος, ο Γέροντας π. Σάββας έχει πει σε ομιλία του ότι αν σου το κάνουν με το ζόρι δεν είναι το ίδιο οπότε αν εγώ δεν δεχτώ και κάνουν κάτι εν άγνοια μου πως μπορει ο διάολος να διεκδικήσει τη ψυχή μου; είναι σαν να λέμε, σφραγίζουν ένα μωρό και το μωρό πάει στη κόλαση, είναι δυνατόν; έδωσε το μωρό τη συγκατάθεση του; νομίζω μόνο όταν ο ίδιος το ζητήσεις έστω και με δόλιους τρόπους σε κάνουν να το ζητήσεις τότε μόνο θα έχει δικαίωματα πάνω στη ψυχή σου ο διάολος

  • Χαίρε αδερφή Κατερίνα,

   Το εμβόλιο (θα) στο κάνει κανείς με το ζόρι; Επίσης, εδώ μας λέει ο άγιος ότι από τότε υπήρχαν σφραγισμένοι στις ΗΠΑ.

   Άλλο το εν αγνοία, άλλο το με το ζόρι. Εν αγνοία σου, το έχει πει και άλλες φορές ο άγιος Παϊσιος, δεν έχεις δικαιολογία. Το εκλαμβάνει ως αδιαφορία ο άγιος. Επί της ουσίας το λέει και το βιβλίο της Αποκαλύψεως αυτό.

   Είμαι βέβαιος ότι και ο π. Σάββας έχει την ίδια άποψη.

   Καλό είναι και να διαβάζουμε τις ερμηνείες των πατέρων πάνω στο βιβλίο της Αποκαλύψεως και να ρωτάμε αυτούς που πρέπει(ανθρώπους σαν τον π. Σάββα).

   Καλημέρα!

Αφήστε μια απάντηση