Αρχική Ορθοδοξία Στην Αυστραλία σαφώς τηρούνται οι νόμοι (της ΝΤΠ). ΛΟΑΤΚΙ, παιδόφιλοι και ανυπάκουοι στους γονείς, αλλά …υπάκουοι στο κράτος. Σύντομα και στα μέρη μας αν δεν μετανοήσουμε. 

Στην Αυστραλία σαφώς τηρούνται οι νόμοι (της ΝΤΠ). ΛΟΑΤΚΙ, παιδόφιλοι και ανυπάκουοι στους γονείς, αλλά …υπάκουοι στο κράτος. Σύντομα και στα μέρη μας αν δεν μετανοήσουμε. 

0
Στην Αυστραλία σαφώς τηρούνται οι νόμοι (της ΝΤΠ). ΛΟΑΤΚΙ, παιδόφιλοι και ανυπάκουοι στους γονείς, αλλά …υπάκουοι στο κράτος.  Σύντομα και στα μέρη μας αν δεν μετανοήσουμε. 

Στην Αυστραλία σαφώς τηρούνται οι νόμοι (της ΝΤΠ). ΛΟΑΤΚΙ, παιδόφιλοι και ανυπάκουοι στους γονείς, αλλά …υπάκουοι στο κράτος.

Σύντομα και στα μέρη μας αν δεν μετανοήσουμε.

 

 

Πολλές φορές μου έρχεται στο μυαλό αυτό που έλεγε ο γέροντας Σ. Ότι τα πάντα κινούνται κόντρα στον νόμο του Ευαγγελίου. Άσπρο θα λέει το Ευαγγέλιο; Μαύρο θα λέει η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ).

Όχι στην ομοφυλοφιλία; Ναι θα λέει η ΝΤΠ.

Όχι στην παιδοφιλία; Ναι θα λέει η ΝΤΠ.

Όχι στις εκτρώσεις; Ναι θα λέει η ΝΤΠ.

Φαίνεται πως οι χώρες της Ωκεανίας σέρνουν τον χορό πλέον. Και η Αυστραλία, αλλά και η Ν. Ζηλανδία. Το τι συμβαίνει στην πρώτη θα το ξέρετε. Βέβαια και η δεύτερη πως να πάει πίσω, όταν την χώρα «κυβερνάει» το παρακάτω «κορίτσι».

Για να δούμε όμως και τα νεότερα από την Αυστραλία… Προπαγάνδα όλα σε ένα. Νόμιμη παιδοφιλία, λεσβιακές σχέσεις, αλλά και εμβολιασμός από τα 14 (χωρίς την συναίνεση των γονέων). 

Με τον Τζόκοβιτς, είδαμε το αυταρχικό πρόσωπο στο θέμα του εμβολιασμού. Όπως το είδαμε και με τα κρατητήρια Κόβιvτ, στην ίδια χώρα.

Τώρα για να δούμε και την νέα …ελευθερία σε ένα σποτάκι. Μια γυναίκα γεννημένη το 1975 και η ανήλικη ερωμένη της, η οποία για να εμβολιαστεί δεν χρειάζεται να πάρει έγκριση από τους γονείς της (καθώς από τα 14 μπορεί να πάρει μόνη της την πρωτοβουλία, όπως την ενημερώνει η πρώτη).

https://twitter.com/patrickbasedmn/status/1482696511859621891

Θα ρωτήσει κανείς που ξέρουμε την ηλικία της μεγαλύτερης ηλικιακά γυναίκας. Μα, φαίνεται στο πιστοποιητικό της.

Στην Αυστραλία σαφώς τηρούνται οι νόμοι (της ΝΤΠ). ΛΟΑΤΚΙ, παιδόφιλοι και ανυπάκουοι στους γονείς, αλλά ...υπάκουοι στο κράτος. Σύντομα και στα μέρη μας αν δεν μετανοήσουμε. 
Έπειτα θα ρωτήσει κανείς. Μήπως είναι απλά ένα βίντεο χρήστη από το tiktok; Όχι.

Είναι βίντεο της YACVIC (Συμβούλιο Υποθέσεων Νεολαίας της Victoria), που προωθεί μια …νέου τύπου ελευθερία.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της [1] προσδιορίζεται ως “το κορυφαίο όργανο και κορυφαίος συνήγορος πολιτικής για τους νέους και τον τομέα της νεολαίας στη Βικτώρια”….. “Το όραμά μας είναι τα δικαιώματα των νέων στη Βικτώρια να γίνονται σεβαστά και να είναι ενεργοί, ορατοί και να εκτιμώνται στις κοινότητές τους. Η αποστολή μας είναι να προωθήσουμε τη δράση που εμπνέει θετικές αλλαγές για τους νέους και τον ευρύτερο τομέα της νεολαίας”.

Στην Αυστραλία σαφώς τηρούνται οι νόμοι (της ΝΤΠ). ΛΟΑΤΚΙ, παιδόφιλοι και ανυπάκουοι στους γονείς, αλλά ...υπάκουοι στο κράτος. Σύντομα και στα μέρη μας αν δεν μετανοήσουμε. 

Προφανώς οι βασικοί συνεργάτες του συμβουλίου είναι τα διάφορα κινήματα των ΛΟΑΤ-ΚΙ και  εννοείται πως το συμβούλιο με την σειρά του χρηματοδοτεί οποιονδήποτε προωθεί την ομοφυλοφιλία στους νέους μέσω του HEY (Υγιείς και Ίσοι Νέοι). [2]

Τι γίνεται στην χώρα μας

Θα πει κανείς. Είμαστε μακριά εμείς. Είμαστε όμως; Πριν λίγα χρόνια πήραμε μια γεύση με την αλλαγή φύλου από τα 15 και την αδιαφορία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου περί του θέματος[3]. Πρόσφατα, είδαμε τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας να αναφέρει πως την ομοφυλοφιλία την έδωσε ο Θεός (!!!). [4]

Όσοι είχατε δει το ντοκιμαντέρ “Sodoma” θα ξέρετε πως η ατζέντα δεν σταματάει εδώ και το ότι η Εκκλησία της Ελλάδος πλέον το  προχωράει (και σε αυτή την ατζέντα), μας λέει πολλά.

Πλέον είμαστε κοντά στην υιοθέτηση παιδιών από τους ομοφυλόφιλους. Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτές τις μέρες η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε πως το να μην υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι είναι αδικία.  Η προεργασία πάνω σε αυτό άλλωστε έχει ήδη γίνει. 

Που θα πάει αυτή η κατάσταση και τι μπορούμε να περιμένουμε;

Από την μία ο π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος μας τα είχε πει.

“πρέπει να θεωρούμε ότι εμείς οι σημερινοί Χριστιανοί ζούμε σ’ ένα κράτος ειδωλολατρικό, αθεϊστικό, κ.λπ. και να είμαστε ευχαριστημένοι που ακόμη δε μας έχουν πετροβολήσει και δε μας έχουν σταυρώσει. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.” [5]

Όμως κι από την άλλη, ο άγιος Παίσιος πονώντας για τα όσα έβλεπε έλεγε:

Ἂν ἡ Ἐκκλησία δὲν μιλάη, γιὰ νὰ μὴν ἔρθη σὲ ρήξη μὲ τὸ κράτος, ἂν οἱ μητροπολίτες δὲν μιλοῦν, γιὰ νὰ τὰ ἔχουν καλὰ μὲ ὅλους, γιατὶ τοὺς βοηθᾶνε στὰ Ἱδρύματα κ.λπ. Οἱ Ἁγιορεῖτες πάλι ἂν δὲν μιλοῦν, γιὰ νὰ μὴν τοὺς κόψουν τὰ ἐπιδόματα, τότε ποιός θὰ μιλήση; [6]

Τώρα εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Μάλλον πως πρέπει να μιλήσουμε, γιατί αν δεν το κάνουμε κι εμείς θα το κάνουν οι λίθοι.

Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι νομίζει. Όμως κι εμείς οι ορθόδοξοι, σε ένα ορθόδοξο κράτος, οφείλουμε να ζούμε ορθόδοξα και να απαιτούμε από το κράτος να σκέφτεται ορθόδοξα. Η εικόνα της Αυστραλίας θα έρθει και εδώ.

Αν δεν μετανοήσουμε.

Χρήστος Βλαμάκης για το ιστολόγιο orthopraxia.gr

Παραπομπές 

[1] https://www.yacvic.org.au/about-us/about-yacvic/

[2]https://www.yacvic.org.au/get-involved/hey-grants/

[3] https://m.naftemporiki.gr/story/1281481/ieronumos-paixnidismata-i-nomiki-anagnorisi-tis-tautotitas-fulou

[4] https://www.youtube.com/watch?v=Z5j6Q195UWs

[5] Αρχιμ. Εφραίμ Χαλή Θεολόγου “Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ Π. ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ”, Εκδόσεις “Ορθόδοξος Κυψέλη” Θεσσαλονίκη

[6] Γέροντος Παϊσίου Ἁγιορείτου, Λόγοι Β´, Πνευματική Ἀφύπνιση, σ. 37.

Αφήστε μια απάντηση