Αρχική Διάφορα Προς Κορινθίους Βουλευτές Επιστολή

Προς Κορινθίους Βουλευτές Επιστολή

0
Προς Κορινθίους Βουλευτές Επιστολή

Προς Κορινθίους Βουλευτές Επιστολή

Προς Κορινθίους Βουλευτές Επιστολή

 

Κύριε Δήμα, ως πρώτος σε ψήφους βουλευτής του νομού Κορινθίας και υπουργός της κυβέρνησης, παρακαλώ, να δηλώσετε στον κορινθιακό λαό, αν συνηγορήσετε με την ψήφο σας σε νομοθετήματα που συγκρούονται με τις αξίες, το ήθος και την ηθική των συμπολιτών σας. Το ότι επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε τo σύμφωνο συμβίωσης, βάζοντας κι εσείς το λιθαράκι σας για τη μετάλλαξη του θεσμού της οικογένειας και του γάμου δεν έχει περάσει στη λήθη ούτε σας προσδίδει κάποιο ιδιαίτερο θετικό πρόσημο, πέρα ίσως από αυτό του ευκόλως συμβιβασμένου σε κομματικές πειθαρχίες κλπ. κλπ. Υποθέτω να μην πράξετε και τώρα τα ίδια καθ’ ότι, ως γνωστόν το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Κύριε Ταγαρά, ως μέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γνωστοποιήστε τη θέση σας  και πείτε τι τελικά θα κάνετε. Θα υπερψηφίσετε ή όχι ένα νομοσχέδιο που παραβιάζει κατάφωρα τον νόμο του Θεού και της φύσης; Με δεδομένο τον σάλο που έχει ξεσπάσει, θα γνωρίζετε και ελπίζω να λαμβάνετε σοβαρά υπ ΄όψιν σας, τις αντιδράσεις που έχουν οι Κορίνθιοι για το επίμαχο θέμα. Συμπολίτες και συγχωριανοί σας θα εξαρτήσουν τόσο την πολιτική όσο και την κοινωνική στάση τους απέναντι σας, από το τι θα ψηφίσετε τώρα στη Βουλή. Υποθηκεύετε το μέλλον της ελληνικής οικογένειας και αυτό οι γονείς δεν θα το ξεχάσουν.

Κυρία Σούκουλη, που υπηρετήσατε τους πολίτες της χώρας και ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, παρακαλώ, να ενημερώσετε τους συμπολίτες μας για το τι προτίθεσθε να κάνετε. Συμφωνείτε με την αποδόμηση του θεσμού της οικογένειας που επιχειρείται με αυτές τις εκτός προεκλογικού προγράμματος νομοθετικές αλλαγές; Η θετική ψήφος σας στο επίμαχο νομοσχέδιο, αφ΄ ενός θα απογοητεύσει όσους σας εμπιστεύθηκαν και αφ΄ ετέρου θα συμπεριληφθεί στα αρνητικώς πεπραγμένα σας, αφού θα υπάρξει διάσταση ανάμεσα σε εσάς ως βουλευτή και στη λαϊκή βούληση των ψηφοφόρων σας.

Για τον έτερο βουλευτή της Κορινθίας, τον κ. Ψυχογιό. Οι θέσεις του κόμματός του είχαν ανέκαθεν υψηλά την ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ +. Θα εκπλαγούμε βεβαίως θετικά αν πει όχι  στο επίμαχο νομοσχέδιο … «μη τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος». Πάντως το «όχι», μιας και δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, είναι μια μικρή και βαριά σαν ιστορία λέξη που πολλοί δεν την αρθρώνουν στα μεγάλα και στα δύσκολα ….όπως και ο εν λόγω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  που δεν  ψέλλισε κανένα όχι για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας το 2018, όταν και τότε ο λαός ζητούσε επιμόνως να ψηφίσει όχι.  Αντιθέτως, είπε ναι σε όλα …όπως αναμένεται να πράξει και τώρα.

Αφήστε μια απάντηση