Ο σατανικός ρόλος του ΟΗΕ: “Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα”.

Ο σατανικός ρόλος του ΟΗΕ: "Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα".

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα για το aperopia.fr


Τα τελευταία τριάντα χρόνια, περίεργες γιορτές άρχισαν να παρεισφρέουν στη καθημερινότητά μας. Χρόνο με το χρόνο, τα καινούργια ημερολόγια που τυπώνονταν, αντί για τις καθιερωμένες εορτές μιας ορθόδοξης χριστιανικής χώρας όπως η Ελλάδα, άρχισαν να περιλαμβάνουν εθιμικά αταίριαστες και άσχετες εορτές, τις οποίες οι μαθητές έπρεπε να τιμούν στα σχολεία, αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες μέσω ποικιλώνυμων δράσεων.

Όλες τους είχαν ένα κύριο χαρακτηριστικό: τη λέξη «Παγκόσμια» ή «Διεθνής». Ποιοι και με ποια αρμοδιότητα αποφάσισαν ότι έπρεπε και εμείς να εισάγουμε στην ελληνοχριστιανική καθημερινότητά μας παγανιστικές και επικίνδυνες για τον ελληνισμό γιορτές, όπως η γιορτή του θερινού ηλιοστασίου, η παγκόσμια ημέρα γιόγκα, ή η ημέρα για τους ανθρώπους αφρικανικής καταγωγής;

Το παγκόσμιο κράτος και τα όργανά του

Επείγει πλέον οι Έλληνες να μάθουν να αναγνωρίζουν σε ποιους οφείλονται όλα αυτά. Ποιοι και γιατί τα επιβάλλουν. Ποια είναι δηλαδή η Μεγάλη Εικόνα.

Ιδού λοιπόν:

Τα σκιώδη ιερατεία της εξουσίας δεν είναι καινούργια, αλλά δρουν στον κόσμο μας αρχαιόθεν, ενώ ανά τακτά διαστήματα επιτίθενται στις ανθρώπινες κοινωνίες με εξαιρετική βιαιότητα και επακολουθεί αιματοχυσία.

Το παγκόσμιο κράτος που προσπαθούν να εδραιώσουν αυτά τα ιερατεία, έχει Κοινοβούλιο τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και Σύνταγμα τους 17 Στόχους του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, γνωστούς και ως Ατζέντα 2030.

Ο σατανικός ρόλος του ΟΗΕ: "Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα".Οι Στόχοι – άρθρα και παράγραφοι αυτού του Συντάγματος υλοποιούνται μέσω των παρακάτω «Υπουργείων» του ΟΗΕ που εκδίδουν Ψηφίσματα:

• FAO – Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας
• ILO – Διεθνής Οργάνωση Εργασίας
• IMF – Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
• ITU – Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών
• UNESCO – Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών
• UNIDO – Οργανισμός Βιομηχανικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών
• UPU – Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση
• WBG – Όμιλος Παγκόσμιας Τράπεζας
• WHO – Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας κ.ά.,

καθώς επίσης και μέσω των «Υφυπουργείων» που κι αυτά εκδίδουν «οδηγίες»:

• UNCTAD – Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το εμπόριο και την ανάπτυξη,
• UNICEF – Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για την προστασία του παιδιού,
• UNHCR – Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες,
• UNITAR – Ινστιτούτο των Ηνωμένων Εθνών για την εκπαίδευση και την έρευνα,
• UNEP – Περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών
• UNDP – Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την ανάπτυξη κ.ά.

Αυτά τα Υπουργεία και τα Υφυπουργεία παρουσιάζονται ως εμπειρογνώμωνες και τα ψηφίσματά τους που αφορούν σε πολύ κρίσιμα ζητήματα που ρυθμίζουν όλους τους τομείς της ζωής, πρέπει να ενσωματωθούν στις εθνικές νομοθεσίες.

Ωστόσο, πέραν των εμφανών οργανισμών του ΟΗΕ υπάρχουν και άλλοι, αφανείς στο ευρύ κοινό, που δεν είναι παρά οι τεκτονικές Στοές (γνωστές με τον όρο Συντεχνία), άλλες μυστικές αδελφότητες και αναρίθμητες δεξαμενές σκέψεις (think tanks) που στη πραγματικότητα προτείνουν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, και τις εθνικές πολιτικές σύμφωνα με τη κοσμοθεώρησή τους, η οποία διακατέχεται από τρία κύρια χαρακτηριστικά: εξουσιολατρεία, μισανθρωπισμό και αντιχριστιανισμό.

Ουσιαστικά λοιπόν, η παγκόσμια κυβέρνηση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και έχει τυλίξει στο δίχτυ της τα περισσότερα κράτη που τα μετατρέπει σε ομοσπονδίες ηπείρων, απλώς ακόμα δεν έχει …πρωθυπουργό.

Αυτός ο ρόλος προορίζεται για τον αναμενόμενο Μεσσία όλων των προαναφερθεισών «εταιρειών», που ωστόσο, για τους χριστιανούς είναι ο Αντίχριστος.

Το παγκόσμιο κράτος και οι μυστικές εταιρείες

Προεξάρχοντα ρόλο στη θρησκεία του παγκόσμιου κράτους κατέχει η θεοσοφική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση Lucis Trust, που αρχικά ονομαζόταν Lucifer Publishing Company προς τιμήν του Εωσφόρου (Lucifer). Προκειμένου όμως να καμφθούν οι φόβοι των υποψηφίων προσήλυτων, το 1922 μετονομάσθηκε σε Lucis Trust.

Αυτή η ΜΚΟ ιδρύθηκε από τη θεοσοφίστρια Αλίκη Μπέιλι και ήταν κατασκεύασμα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών με στόχο τον θρησκευτικό συγκρητισμό και επιχειρήσεις κατασκοπίας εις βάρος άλλων κρατών.

Το 1923 η Αλίκη Μπέιλι δημιούργησε το Σχολείο Αρκέην (Arcane School), ένα πολυδαίδαλο κατηχητικό, προκειμένου να προωθηθεί η περιβόητη υδροχοϊκή Εποχή, και το 1932 το αφήγημα της Παγκόσμιας Καλής Θέλησης (World Goodwill) που αποτελεί, επί της ουσίας, οργανωμένη επιχείρηση κοινωνικής μηχανικής προκειμένου να πειστούν από τότε κυρίως οι ευρωπαϊκοί λαοί ότι η σωτηρία τους συνίσταται σε μια παγκόσμια κυβέρνηση πεφωτισμένων μυστών.

Η Αλίκη Μπέιλι ήταν μαθήτρια της αποκρυφίστριας Έλενας Πέτροβνας Μπλαβάτσκι, ιδρύτριας της Θεοσοφικής Εταιρείας, ενώ ο σύζυγος της, Φόστερ Μπέιλι, ήταν τέκτων 32ου βαθμού.

Επισημαίνουμε δε ότι αμφότεροι ήταν πράκτορες της τότε Βρετανικής Αυτοκρατορίας και δούλευαν για το σχέδιο της «Πανευρώπης» του κόμη Κουντενχόβε-Καλλέργη σε συνεργασία με τη Κοινωνία των Εθνών, πρόγονο του ΟΗΕ.

Ο σατανικός ρόλος του ΟΗΕ: "Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα".
Το λογότυπο της Θεοσοφικής Εταιρείας. Στο κέντρο του Αστεριού του Δαβίδ που περιβάλλεται από τον ουροβόρο όφι, βρίσκεται ο ισιακός σταυρός Άνκχ, σύμβολο της αθανασίας. Η κορυφή του Αστεριού στεφανώνεται από μία σβάστικα, ενώ πάνω της ακουμπά το σύμβολο του Λόγου στα σανσκριτικά.

 

Σήμερα η Lucis Trust εξακολουθεί να είναι επίσημο συμβουλευτικό όργανο του ΟΗΕ. Μα είναι δυνατόν να έχει ο ΟΗΕ σύμβουλο μια θεοσοφική, αποκρυφιστική οργάνωση; Βεβαίως και δεν διαβάσατε λάθος, εφόσον οι αποκρυφιστές είναι αυτοί που διαμορφώνουν τις περισσότερες δράσεις της παγκόσμιας εξουσίας.

Όλως τυχαίως δε, μία από τις έδρες της Lucis Trust βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας, και στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (World Jewish Congress), τη παγκόσμια εβραϊκή ένωση ORT, και την οργάνωση Defense for Children International που υπερασπίζεται τα ανοιχτά σύνορα.

Το παγκόσμιο κράτος και η θρησκεία του

Η θρησκεία της Lucis Trust, πρεσβεύει την ύπαρξη ενός Θείου Σχεδίου (Divine Plan)Αυτό το σχέδιο υποτίθεται ότι υπαγορεύεται από μια «εσωτερική πνευματική κυβέρνηση» του κόσμου μας που αποκαλείται Πνευματική Ιεραρχία (Spiritual Hierarchy), ή Κοινωνία των Φωτισμένων Διανοιών ή Αναληφθέντες Διδάσκαλοι ή Κύριοι της Αρχαίας Σοφίας.

Σύμφωνα με τις θείες αποκαλύψεις που εδόθησαν στη Lucis Trust, η Πνευματική Ιεραρχία αποτελείται από υπερεξελιγμένα …εξωγήινα όντα που ότι ενσαρκώνονται στον πλανήτη μας ως μεγάλοι μύστες και σοφοί.

Αυτοί οι Κύριοι της Αρχαίας Σοφίας είναι δώδεκα και ο καθένας τους αντιπροσωπεύει μία ακτίνα του θείου φωτός. Οι Κύριοι ενσαρκώνονται επανειλημμένως στη Γη και προέρχονται από συγκεκριμένα πλανητικά σώματα: είτε από την Αφροδίτη, είτε από πλανήτες του συστήματος του Σείριου, ενώ ο Παλαιός των Ημερών, Σανάτ Κουμάρα ή αλλιώς Θεός-Μελχισεδέκ κατήλθε στη Γη προ …17 εκατομμυρίων ετών.

Το Θείο Σχέδιο που μπορείτε να διαβάσετε εδώ στα αγγλικά δεν είναι παρά αναλυτικές οδηγίες προς τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς για το πως θα εγκαθιδρυθεί το παγκόσμιο κράτος και η παγκόσμια κυβέρνηση.

Όχι. Δεν πρόκειται για συνομωσιολογία που το παρόν ιστολόγιο απεχθάνεται. Όλοι μπορούν να το επαληθεύσουν στο επίσημο ιστολόγιο της οργάνωσης που εκδίδει άλλωστε και τα βιβλία της Αλίκης Μπέιλι στα ελληνικά.

Εκτός από τη Lucis Trust, όλες οι δεξαμενές σκέψης και οι μυστικές αδελφότητες που ελέγχουν τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, διακατέχονται από βαβυλωνιακή, αιγυπτιακή, γνωστική, καμπαλιστική, τεκτονική, ιλλουμινατική, και πάντα αντιχριστιανική κοσμοθεώρηση, που πρέπει να εμπεδώσουμε και εμείς οι Έλληνες.

Γιατί όμως να κάνουμε κάτι τέτοιο; Δεν έχουμε κανένα λόγο.

Μία άλλη απόδειξη του αποκρυφιστικού χαρακτήρα του ΟΗΕ βρίσκεται στο περίφημο Δωμάτιο Διαλογισμού (Meditation Room), στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Το δωμάτιο αυτό έχει σχήμα τραπέζιο, ενώ στο μέσον του υπάρχει ένας μεγάλος μονόλιθος από μαύρο γρανίτη, που τοποθετημένος σε ειδικό βάθρο λειτουργεί ως μαγνήτης ενεργειακών πεδίων που μεταφέρει στο έδαφος του κτιρίου και συμβολίζει τον Ανώτατο Τέκτονα Μύστη…..

Συνεχίστε την ανάγνωση πατώντας εδώ


Ευχαριστούμε την Χρυσούλα Μπουκουβάλα που μας επέτρεψε να αναδημοσιεύσουμε σημαντικό κομμάτι από το εξαιρετικό άρθρο της.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι Χριστιανοί τι υπάρχει πίσω απ’ όλα αυτά τα ουμανιστικά κινήματα (που δεν είναι τίποτα άλλο από Σατανισμός – όπως μας λέει και ο αγ. Ιουστίνος Πόποβιτς) και πραγματικά αξίζει να διαβαστεί και το υπόλοιπο άρθρο.


 

Προηγούμενο άρθροΑνοικτό κάλεσμα του Διαβόλου από Ορθόδοξο κράτος!
Επόμενο άρθροΟ οικουμενισμός κυριαρχείται από ακάθαρτα πνεύματα ~ Άγιος Εφραίμ Κατουνακιώτης

Αφήστε μια απάντηση