Ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται ως πυροκροτητής για την υλοποίηση των στόχων της Ατζέντας 2030 (η λεγόμενη επαναρύθμιση του πλανήτη).

Ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται ως πυροκροτητής για την υλοποίηση των στόχων της Ατζέντας 2030 (η λεγόμενη επαναρύθμιση του πλανήτη).

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ‘ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030’ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.

σ.σ. Γι’ αυτό, μην αναρωτιέστε για ποιον λόγο οι κυβερνώντες είχαν έτοιμα τα νομοσχέδια. Μην αναρωτιέστε για ποιον λόγο παράγγειλαν τα εμβόλια πριν καν ολοκληρωθούν οι αρχικές έρευνες. Μην αναρωτιέστε για ποιον λόγο ο πατρ. Βαρθολομαίος στήριξε από την αρχή το κλείσιμο των Εκκλησιών με την γνωστή φράση «δεν κινδυνεύει η Πίστη κινδυνεύουν οι πιστοί» και απέστειλε μήνυμα στη Διασπορά να υπακούσουν στις κυβερνητικές αποφάσεις. Μην αναρωτιέστε για ποιον λόγο τελευταίως εμφανίζονται Αρχιερείς  που προπαγανδίζουν και ωραιοποιούν το εμβόλιο πριν καν δουν τα επιστημονικά στοιχεία.

Στην ψευδοσύνοδο της Κρήτης ο πατρ. Βαρθολομαίος έθεσε την Εκκλησία στην υπηρεσία των περιβαλλοντικών στόχων της Ατζέντας 2030.

ΜΗΝΥΜΑ Τῆς «Ἁγίας καί Μεγάλης Συνόδου τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας» – Παράγραφος 8

 

Ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται ως πυροκροτητής για την υλοποίηση των στόχων της Ατζέντας 2030 (η λεγόμενη επαναρύθμιση του πλανήτη).

Στην παράγραφο 8 βλέπουμε να μιλάει στην αρχή για «ηθικά» και «πνευματικά» αίτια και να προτείνει «εγκράτεια» και «ασκητικό ήθος». Αυτό είναι το τυράκι. Αμέσως μετά βλέπουμε την φάκα «… η Ορθόδοξος Εκκλησία συμμετέχει ενεργώς στις διάφορες διεθνείς οικολογικές προσπάθειες

«Διάφορες διεθνείς»; Θα μπορούσε δηλαδή η Εκκλησία να συμμετέχει ενεργά και να στηρίζει «οικολογικές προσπάθειες» εγκληματικών / ανήθικων / κερδοσκοπικών οργανισμών; Επιτρέπεται τέτοια γενικολογία και αοριστία σε κείμενο «Πανορθοδόξου», υποτίθεται, «Συνόδου»; Σαφώς και όχι. Και τί δουλειά έχει η Εκκλησία να ασχολείται με τέτοια πράγματα; Γι’ αυτό άλλωστε και η «Σύνοδος» της Κρήτης αποκαλείται πανθομολογουμένως ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ.

Δείτε όμως στο παρακάτω βίντεο σε ποιές εταιρείες αναφέρεται η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ με αυτό το «διάφορες διεθνείς». Τράπεζες, Google, Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα, Μπλάκροκ, Γκόλντμαν Σακς, Μάικροσοφτ, φαρμακοβιομηχανίες (μέσα και η Phizer)… Η λίστα αυτών των εταιρειών είναι ατέλειωτη και επαναλαμβάνεται σε όποιον διεθνή οργανισμό και αν κοιτάξει κανείς [Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ]. Χρειάζονται την στήριξη του Βαρθολομαίου αυτά τα «φτωχαδάκια» ή θέλουν να δώσουν θρησκευτική χροιά στο όλο εγχείρημα για να γίνουν πιο πειστικοί; Σαφώς και το δεύτερο.

Ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται ως πυροκροτητής για την υλοποίηση των στόχων της Ατζέντας 2030 (η λεγόμενη επαναρύθμιση του πλανήτη).

Αυτές οι εταιρείες στηρίζουν την Ατζέντα 2030, τις «οικολογικές προσπάθειες» μαζί με τον «πράσινο Πατριάρχη», και οι ίδιες εταιρείες στηρίζουν τα «μέτρα κατά του κορωνοϊού» και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας από νέας τεχνολογίας επικίνδυνα και μη ελεγμένα εμβόλια.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

«Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Νταβός) δηλώνει ότι ήλθε η ώρα να πατήσουμε το κουμπί της επαναρύθμισης στον καπιταλισμό.

Μιλούν για μία «Μεγάλη Επαναρύθμιση» που θα αντικαταστήσει το οικονομικό σύστημα με μία νέα παγκόσμια εναλλακτική.

Έχει περιγραφτεί ως το πιο φιλόδοξο οικονομικό σχέδιο κοινωνικής μηχανικής που έχει γίνει ποτέ.

Ο Κλάους Σβαμπ, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, και ο Αντόνιο Γκουτέρες, Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, υπέγραψαν τον Ιούνιο του 2019 συμφωνία για να επιταχύνουν την εφαρμογή της Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών για την αειφόρο ανάπτυξη.

Και τα 193 μέλη (ΟΛΑ) των Ηνωμένων Εθνών, έχουν συμφωνήσει πάνω σε αυτήν την ατζέντα.

Ο Σβαμπ λέει ότι ο κορωνοϊός δημιούργησε μία μοναδική «ευκαιρία». Άλλοι όμως αντιτίθενται στην συμφωνία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ με τα Ηνωμένα Έθνη. Την καταγγέλλουν ως «εταιρική αιχμαλωσία των Ηνωμένων Εθνών … προς μία … ιδιωτικοποιημένη και λιγότερο δημοκρατική παγκόσμια διακυβέρνηση».

Τετρακόσιοι (400) οργανισμοί υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή στην οποία ζητούσαν τον τερματισμό της συμφωνίας του Παγκ. Οικονομ. Φόρουμ και των Ηνωμένων Εθνών.

Σημειώνουν ότι τα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ -χίλιες μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο- ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος της περιβαλλοντικής καταστροφής, την οποία τώρα ισχυρίζονται ότι θα αντιστρέψουν.

Χωρίς δημοκρατικό έλεγχο και λογοδοσία, γιατί εμείς να πιστέψουμε ότι αυτοί θα ενεργήσουν για τα δικά μας συμφέροντα και όχι για τα δικά τους εμπορικά συμφέροντα όπως και πριν;»

-https://www.youtube.com/watch?v=fd8CpQvkcFA

***

Σχολιασμός / Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Προηγούμενο άρθροΝεαρή γυναίκα που “έκανε μετάβαση φύλου” ασκεί δίωξη στο Βρετανικό σύστημα υγείας
Επόμενο άρθροΛογική ή Ευαγγέλιο; 

Αφήστε μια απάντηση