Αρχική Ορθοδοξία Ο διάβολος κατόρθωσε να χλευάσει και την γυναίκα, αλλά και τον άνδρα. (Πρωθιερεύς Νικολάι Ραγκόζιν ~ 16 Δεκ. 1981)

Ο διάβολος κατόρθωσε να χλευάσει και την γυναίκα, αλλά και τον άνδρα. (Πρωθιερεύς Νικολάι Ραγκόζιν ~ 16 Δεκ. 1981)

0
Ο διάβολος κατόρθωσε να χλευάσει και την γυναίκα, αλλά και τον άνδρα.  (Πρωθιερεύς Νικολάι Ραγκόζιν ~ 16 Δεκ. 1981)

Ο διάβολος κατόρθωσε να χλευάσει και την γυναίκα, αλλά και τον άνδρα.

(Πρωθιερεύς Νικολάι Ραγκόζιν ~ 16 Δεκ. 1981)

Μαρτυρίες από τη ζωή και τη διδασκαλία του χαρισματικού πρωθιερέως του Ρωσικού Πατριαρχείου, π. Νικολάι Ραγκόζιν


Ο πατήρ είπε ότι η γυναίκα θα υπηρετεί στο ιερό. Αυτό είναι που θα συμβεί. Ο πατήρ είπε ότι θα υπάρξουν κακοπραγίες, αναρχία, θα δείχνουν γυμνούς ανθρώπους, σχεδόν γυμνούς. Ο πατήρ είπε ότι αυτά θα συμβούν μετά την πτώση του Σοβιετικού καθεστώτος. Τα πράγματα συμβαίνουν όπως τα είπε.

Μία γυναίκα είπε στον π. Νικολάι ότι ο διάβολος χλευάζει τη γυναίκα όπως θέλει, με όλα τα είδη των τάσεων της μόδας και του κοντέματος των μαλλιών. Και ότι δεν κατόρθωσε να χλευάσει τον άνδρα. Τα ρούχα του μένουν σχεδόν τα ίδια. (Τώρα όμως, ήδη μερικοί φορούν φουστάνια)!

Ο π. της απάντησε ότι αυτό δεν είναι αληθές, ο διάβολος χλεύασε τον άνδρα επίσης αλλά δεν το βλέπει ο καθένας. Στο παρελθόν ο άνδρας ήταν ο κύριος του οίκου, και στην εκκλησία ο ιερέας αντιπροσώπευε την αρχή. Αλλά τώρα οι άνδρες εξουσιάζονται από τις γυναίκες τους. Και αυτό είναι επίσης ένας χλευασμός με τον οποίο ο διάβολος κορόϊδεψε τον άνδρα και την γυναίκα.

Ο Θεός είπε ότι ο άνδρας είναι η κεφαλή της γυναικός. Ο άνδρας ήταν ο πρώτος που δημιουργήθηκε.

imdleo.gr

Αφήστε μια απάντηση