«Καραγκιοζιλίκια» Χρυσοστόμου. Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου παραχώρησε την θέση του στον Αρχιαιρεσιάρχη Φραγκίσκο!

«Καραγκιοζιλίκια» Χρυσοστόμου. Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου παραχώρησε την θέση του στον Αρχιαιρεσιάρχη Φραγκίσκο!

Όποιος αντέχει ας παρακολουθήσει και τον Θεόδωρο Κυριακού να προωθεί την πιο ελεεινή φιλοπαπική προπαγάνδα.

 

-https://www.youtube.com/watch?v=2XKhMy1B-j8&feature=emb_logo

Οι Μόρφου, Λεμεσού, Ταμασσού απουσίαζαν από το Μέγα Καραγκιοζιλίκι.
Ο Κυριακού (θεολόγος!) σχολιάζει ότι αυτοί που έλλειπαν θα πρέπει να δικαιολογήσουν την απουσία τους «γιατί είναι ένα κοσμοϊστορικό γεγονός για την Εκκλησία και για την Κύπρο»!!

-https://www.youtube.com/watch?v=Q5X3gKVqnT8

«Καραγκιοζιλίκια» Χρυσοστόμου. Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου παραχώρησε την θέση του στον Αρχιαιρεσιάρχη Φραγκίσκο!
εικόνα από ΡΟΜΦΑΙΑ

Τι να σχολιάσει κανείς. Σύντομα και η σειρά μας!


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Προηγούμενο άρθροFDA και Pfizer: Συγκάλυψη μαζικών εγκλημάτων.
Επόμενο άρθροΝα πως θα απομακρύνεται όποιος λέει την αλήθεια για τον Πάπα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Αυτά που γίνονται είναι απολύτως φυσικά και αναμενόμενα.
  Και να εξηγήσω:
  Όταν επί 3+ χρόνια ΟΛΟΙ οι (ελάχιστοι) μη-αιρετικοί ιερείς και οι ιεράρχες της Ελλάδος και της Κύπρου έκαναν την πάπια για το αιρετικό κολυμπάρι, για το σχίσμα της εκκλησίας της Ελλάδος με το ουκρανικό, για τα μπόλια, για τα παναιρετικά βιβλία θρησκευτικών στα σχολεία, για την αίρεση της επιστημονολατρείας, για την αίρεση του “πάνω από όλα η υγεία”, για την αίρεση της αγαπολογίας, για τα κλεισίματα και τις βεβηλώσεις ναών, κ.α., τι περίμεναν ότι θα κάνουν οι αιρετικοί;;; Ότι θα συμμορφώνονταν και θα μετανοούσαν, ενώ μάλιστα κανείς τους δεν νοιάστηκε ποτέ να τους διορθώσει, να τους ελέγξει ή να τους κρίνει;;;
  Φυσικά και όχι! Απλά θα αποθρασύνονταν, βλέποντας πως πλέον κάνουν ότι θέλουν μέσα στην Εκκλησία της Ελλάδος/Κύπρου χωρίς ουδεμία αντίδραση!
  Για να μη μιλήσουμε και για την σιγή τους για το βλάσφημο ΠΣε, για τα αιρετικά συλλείτουργα και συμπροσευχές, κ.α., που γίνονταν για περισσότερα από 4 χρόνια…

  Δεν πρόκειται να σχολιάσω τα αηδιαστικά υποκείμενα που καταγράφτηκαν στα βίντεο (αηδιαστικά γιατί για να βγεις τέτοιος όντας μεγαλωμένος σε μια ορθόδοξη χώρα, σίγουρα κάτι πολύ αηδιαστικό πρέπει να έχεις μέσα σου — εξάλλου, μου προκαλούν και αηδία όταν τους ακούω). Δεν θα τα σχολιάσω γιατί δεν έχω καμία σχέση μαζί τους — ούτε εθνική, ούτε πίστεως, ούτε άλλη. Οπότε δεν με αφορούν οι απόψεις τους και η ύπαρξή τους η ίδια.

  Το μόνο που θα πω είναι πως, όντως, οι Μόρφου, Λεμεσού και Ταμασσού, που απουσίαζαν θα πρέπει να δικαιολογήσουν την απουσία τους. Τόσο στους αιρετικούς, όσο και σε εμάς. Γιατί εγώ μεταφράζω χωρίς ουδεμία επιφύλαξη την συνέχιση της μνημόνευσής/κοινωνίας τους προς στα βιντεοσκοπημένα υποκείμενα, αλλά και τα γλυκόλογα και τις φιλοφρονήσεις που κατά καιρούς τους προσφέρουν αβίαστα και απλόχερα, ως σύμπλευση και επικρότηση της πορείας τους.

  Ας εξηγηθούν λοιπόν, μπας και καταλάβουμε και εμείς και οι αιρετικοί, τι ρόλο παίζουν. Και αν το σκουληκάκι που άφησαν να δρα ανενόχλητο μέσα στην Εκκλησία τους, έχει γίνει πλέον θεριό ανήμερο με δική τους ευθύνη (αλλά και δίκη μας σε μικρότερο βαθμό) και τους κατασπαράξει, τι να κάνουμε;;; Ας πληρώσουν τα λάθη τους.
  Αλλά τουλάχιστον, να γνωρίζουν ότι οι ορθόδοξοι δεν αναγνωρίζουμε καμία αρμοδιότητα και κανένα κύρος σε αυτούς τους αιρετικούς. Αν και είμαι βέβαιος πως αν ψάξω θα βρω κάποιον λόγο που να δικαιολογεί την καθαίρεση των τριών αυτών Μητροπολιτών (π.χ. η δημόσια αιρετική διδασκαλία πως η διακοπή μνημόνευσης σε βγάζει εκτός Εκκλησίας…), τουλάχιστον οι παναιρετικοί “συνάδελφοί” τους στο επάγγελμα είναι σε τόσο μεγαλύτερη κατρακύλα ώστε να μην ανήκουν στην Εκκλησία ούτε κατά διάνοια. Ας μην ανησυχούν για τους αιρετικούς λοιπόν. Ότι απόφαση και να πάρουν είναι άκυρη. Να ανησυχούν μήπως κριθούν σαν αιρετικοί αργότερα, όταν επανέλθει η τάξη στην Εκκλησία της Ελλάδος και της Κύπρου.

Αφήστε μια απάντηση