Κάπου να σταματήσει η βλασφημία – ξεφτίλα στον άγιο Νεκτάριο Χανίων.


Γράφει ο Χρήστος Βλαμάκης για το orthopraxia.gr

 

Κάπου να σταματήσει η βλασφημία - ξεφτίλα στον άγιο Νεκτάριο Χανίων.

Κάποτε αυτός ο ναός, όταν ήταν εν ζωή η αγία κτιτόρισσα Μαρίκα Κουφάκη (Αμφιλοχία μοναχή), υπήρξε κέντρο επανακατήχησης, επανάκτησης της πίστεως και χίλιων δύο πραγμάτων. Σήμερα κατήντησε οίκος ΛΗΣΤΩΝ και ΕΜΠΟΡΩΝ. Γι’ αυτό και γίνεσαι δεκτός μόνο αν είσαι υπάκουο δουλάκι των συγχρόνων αιρετικών.

Αίσχος με αυτή την ξεφτίλα. Να γιορτάζει ο άγιος του αιώνα, στον πρώτο ναό του ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, και να μην μπορείς να εισέλθεις ούτε για ένα λεπτό χωρίς μάσκα, έστω για να προσκυνήσεις.

Να κάνουν διαδρόμους δύο μέτρων και να σε περνάνε από …face control κάτι τύποι που ούτε ξέρουν τι τους γίνεται. Μην τύχει και τους ξεφύγεις και τους κολλήσεις κανένα κορονοϊό.  Ξεχνάνε βέβαια ότι ένα χρόνο πριν, ένας εκ των δικών τους διέσπειρε ο ίδιος τον ιό, αφού πρώτα τον είχε αρπάξει σε ένα …φεστιβάλ κρεοφαγίας σε γνωστό μοναστήρι των Χανίων.

Και ενώ αρρωστήσανε στα τσιμπούσια, άρχισαν να ψεκάζουν τον ναό με απολυμαντικά και αντισηπτικά. Αλλά τόση η σήψη τους.

Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Που μας φέρνετε και εικόνες, από δήθεν ευλάβεια, μπας και πάρετε κανένα φράγκο και γλυτώσετε το ίδρυμα από τα υπέρογκα χρέη που οι ίδιοι δημιουργήσατε.

Ντροπή σας, με τις βλασφημίες που διαπράττετε.

Φέρνετε τις εικόνες και τα λείψανα και φοβάστε να τα προσκυνήσετε (δεν είστε μόνο κότες, είστε και αιρετικοί). Αυτή είναι η κατάντια σας, και αυτή είναι και η τιμωρία σας.

γλοιώδη στόματα υποκριτικά,
ανυποψίαστα, μηδενικά
πλάσματα, και γι’ αυτό προνομιούχα…

Προηγούμενο άρθροΑπάτη και κατεργαριά – Σημεία του Αντιχρίστου (άγιος Ιγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ)
Επόμενο άρθρο«Περί της νόσου η οποία ενέσκηψεν», Ευσέβιος Καισαρείας (ΦΟΒΕΡΟ)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς γίνονται και σε άλλες περιοχές παρόμοια γεγονότα και αντίστοιχες βλασφημίες. Π.χ. ο Φθιώτιδος που στις άπειρες φωτογραφίες του φαίνεται ότι δεν αφήνει άνθρωπο χωρίς μάσκα, μόνο αποστάσεις και οι υπόλοιποι έξω από τον ναό.. Ο Θεός να μας απαλλάξει από αυτους..
    http://www.imfth.gr/news_events/i-i-m-fthiotidos-timise-ton-ierokiryka-tis-agio-nektario

Αφήστε μια απάντηση