Κάθε προδοσία χρειάζεται τον Ιούδα της! Ο πρώτος ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος που θα εμβολιαστεί ο Ναυπάκτου Ιερόθεος.

 

Κάθε προδοσία χρειάζεται τον Ιούδα της! Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος ο πρώτος που θα εμβολιαστεί.

 

Και τι δεν ζήσαμε από τότε που το μαγικό ραβδάκι του Πάιατ άγγιξε τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου…

Και τον αριθμό του Σατανά στο κούτελο του να δούμε, δεν ξέρω αν θα μας προκαλέσει εντύπωση…

Ένα εμβόλιο που αρνούνται να το κάνουν και οι γιατροί, το κάνει ένας «επιστημονικότατος» Επίσκοπος, ώστε να δώσει το …καλό παράδειγμα και να πάρει στο λαιμό του τόσους Χριστιανούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του info Orthodoxia:

«…Ο μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος θα είναι ο πρώτος ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος που θα εμβολιαστεί συμβολικά ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας.

Ο εμβολιασμός του μητροπολίτη θα ακολουθήσει αυτόν της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας και θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 5 το απόγευμα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση από πλευράς Εκκλησίας αφού ο μητροπολίτης Ναυπάκτου προέρχεται από τις τάξεις των παραδοσιακών ιεραρχών με πλούσιο συγγραφικό έργο ενώ είχε διατελέσει και εκπρόσωπος Τύπου της Εκκλησίας κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας….»

Πάντα θύμιζε την περίπτωση του Νικαίας Βησσαριών ο Ναυπάκτου Ιερόθεος. Ο πρώτος κάποτε από μέγας λατινομάχος έγινε καρδινάλιος. Ο δεύτερος, ενώ για μια περίοδο υπήρξε αγωνιστής και πολύ αγαπητός σε όλους, κατέληξε να παίρνει τον ρόλο του Ιούδα του Ισκαριώτη.

Προηγούμενο άρθροΠρωινή προσευχή αγίου Σωφρονίου του Έσσεξ.
Επόμενο άρθροΟ γέροντας Μάξιμος Καραβάς θέτει κάποια σοβαρά ερωτήματα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε μια απάντηση