Αρχική Ορθοδοξία Ιερώνυμος: Παρούσα η «Εκκλησία» στους εμβολιασμούς!

Ιερώνυμος: Παρούσα η «Εκκλησία» στους εμβολιασμούς!

1
Ιερώνυμος: Παρούσα η «Εκκλησία» στους εμβολιασμούς!

Ιερώνυμος: Παρούσα η «Εκκλησία» στους εμβολιασμούς!

Ιερώνυμος: Παρούσα η «Εκκλησία» στους εμβολιασμούς!

 

Πρώτα υπέγραψε υπέρ στην Ψευτοσύνοδο.
…έβγαλε και τον σταυρό..
…δέχτηκε την πανθρησκεία…
…δέχτηκε αιρετικά θρησκευτικά…
…αναγνώρισε και σχισματικούς λαϊκούς ως επισκόπους…
….Έκλεισε τις εκκλησίες…

«Προσκύνησε» την Παναγία με μάσκα!

Στα εμβόλια θα σταμάταγε;

Διαβάζουμε στην Καθημερινή:

«…Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ» προς το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού» και ανέφερε ότι συζήτησαν με τον κ. Κικίλια για την πορεία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και όλος ο πλανήτης ώστε αυτό το κακό να σμικρυνθεί.

«Ο εμβολιασμός είναι ένα από τα μέσα αυτά. Δε θα μπορούσε νομίζω, είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά πιστεύω και η πλειοψηφία της Ιεραρχίας και οι κληρικοί μας, να μην υποστηρίξει αυτή τη στιγμή την ανάγκη να συνεργαστούμε με την Πολιτεία για τον εμβολιασμό των ανθρώπων. Αυτή τη μέρα, το ξεκίνημα, που είναι και ένας συμβολισμός, δεν θα ήθελα η Εκκλησία να μην είναι παρούσα. Γι’ αυτό, κάποιος από τους Αρχιερείς μας θα είναι. Πιστεύω ότι και αυτού είναι ίδιες οι θέσεις ως προς τον εμβολιασμό του πληθυσμού. Δεν ξέρω ποιος θα είναι, αλλά πιστεύω ότι στις 27 του μηνός θα είμαστε κι εμείς εκεί», επεσήμανε.»

Έχει πολλά επεισόδια ακόμα αυτό το έργο… Όταν η «εκκλησία» και Ιερώνυμος συνεργάζονται με αυτούς που θεωρούν δήθεν γιορτή τα Χριστούγεννα, τότε τίποτα δεν πάει καλά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΕ ΙΕΡΟΝΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΨΥΧΕΣ

Αφήστε μια απάντηση