Αρχική Ορθοδοξία Η στάση των Χανιωτών βουλευτών αναφορικά με το νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Η στάση των Χανιωτών βουλευτών αναφορικά με το νομοσχέδιο-έκτρωμα.

0
Η στάση των Χανιωτών βουλευτών αναφορικά με το νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Η στάση των Χανιωτών βουλευτών αναφορικά με το νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Η στάση των Χανιωτών βουλευτών αναφορικά με το νομοσχέδιο-έκτρωμα.Οι βουλευτές των Χανίων, ενώ πολλές φορές εμφανίζονται σε μοναστήρια και εκκλησίες, όταν πρέπει να αποδείξουν ότι είναι Χριστιανοί, πάντοτε παίρνουν τις πιο αντίχριστες θέσεις. Ίσως ο διάβολος να ντρεπόταν λίγο περισσότερο από εκείνους, αλλά δεν βαριέσαι; Αυτός τουλάχιστον είναι πιστός στις αρχές του.

Για να δούμε όμως τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές των Χανίων, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Ντόρα Μπακογιάννη

Σίγουρα οι θέσεις της κυρίας Μπακογιάννη δεν είναι κρυφές. Αναφανδόν τάσσεται υπέρ του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και το έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα όχι μόνο δηλώνει υπέρ, αλλά λέει πως μέχρι και η συγχωρεμένη μητέρα της θα το υπερψήφιζε [1]

Σέβη Βολουδάκη

Αντιγράφουμε από το πρόσφατο ρεπορτάζ της Καθημερινής, που πάντοτε έχει έγκυρη πληροφόρηση μέσα από την Νέα Δημοκρατία.

«…Στην κατηγορία των αναποφάσιστων ήταν η Σέβη Βολουδάκη, που έχει μεν επιφυλάξεις, αλλά συμφωνεί επί της αρχής με τη μεταρρυθμιστική ατζέντα και εικάζεται βασίμως πως τελικά θα υπερψηφίσει…» [2]

Έκτοτε, κανένα από τα ΜΜΕ δεν την έβαλε σε λίστα αναποφάσιστων. Μοιάζει απίθανο το να μην υπερψηφίσει.

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Ναι σε όλα και εκείνος. Ενημερώθηκε και αποφάσισε να υπερψηφίσει.

Παύλος Πολάκης

Άγνωστο παραμένει ακόμα, το τι θα πράξει ο βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η γραμμή του προέδρου του είναι σαφής και άκαμπτη. Τα ρεπορτάζ έδειχναν ότι υπήρχε ρήξη με τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως και ότι ο Παύλος Πολάκης ντρεπόταν να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους στα χωρία – οι οποίοι συνεχώς τον ρώταγαν για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Και η ντροπή του Παύλου Πολάκη κάτι ελάχιστο είναι, μπροστά σε αυτό το χάλι που βλέπουμε στα πρόσωπα της Ν.Δ.

Οι τελευταίοι πολλές φορές εμφανίστηκαν σε εκκλησίες, έκαναν και μεγάλους σταυρούς. Βέβαια, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει δείξει τις προτιμήσεις της στις ανατολικές θρησκείες.

Η Σέβη Βολουδάκη όμως;

Πολύ αγαπητή στους πάντες, κληρικούς, λαϊκούς χριστιανούς που κατανύγονται ιδιαίτερα σε θεατρικές παραστάσεις που λαμβάνουν χώρα στο λεγόμενο «κάστρο» της Χρυσοπηγής. Το συγκεκριμένο κάστρο, που μόνο απόρθητο δεν θα το έλεγε κανείς, φήμες λένε πως έκανε και μεγάλο «πρόμο» στην συγκεκριμένη. Όπως και πολλές ενορίες των Χανίων. Συγχαρητήρια, για ακόμα μια φορά.

Ντροπή και στους επισκόπους μας, που τους δέχονται και είναι και αυτοί που είναι. Ντροπή και στους ίδιους τους βουλευτές που θα βρουν μεγάλες συμφορές μπροστά τους, ντροπή και στους ελεεινούς ψευτοχριστιανούς που εκκλησιάζονται στα μοναστήρια που δέχονται τους βουλευτές αυτούς. Ντροπή και στους «πνευματικούς» των Χανίων που τους βάζουν πρώτη σειρά.

[1]  https://www.alphatv.gr/show/protagonistes/?vtype=player&vid=58702&showId=1326&year=2024

[2] https://www.kathimerini.gr/politics/562851256/omofyla-zeygaria-pos-kinoyntai-33-anapofasistoi-voyleytes-tis-n-d/

Αφήστε μια απάντηση