Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχεται πως ένας στους 5000 εμβολιασμένους έχει σοβαρές παρενέργειες (ήδη)!

Σύμφωνα με άλλες πηγές, το νούμερο ανέρχεται στις 5000 δόσεις, και όχι στους 5000 ανθρώπους (δηλαδή 1/1500 ενδεχομένως).


Αν παραδέχονται αυτές οι μαριονέτες αυτά τα πράγματα, τι θα λένε σε λίγο; Ποιες θα είναι οι μακροχρόνιες συνέπειες; Αν λένε για 1/5000, πόσοι είναι στην πραγματικότητα;

Επίσης, πέρα των ανωτέρω, μία όχι και τόσο σοβαρή παρενέργεια (μπροστά στο να σου κόβουν το πόδι) είναι η απορρύθμιση του κύκλου των γυναικών ή η απώλεια μεγαλύτερης ποσότητας αίματος (φανταστείτε δηλαδή τι συμβαίνει με τις γεννήσεις, όπου ήδη έχουμε συγκλονιστικά στατιστικά, και γι’ αυτές). Η γαλλική κυβέρνηση ζητάει από τις Γαλλίδες να αναφέρουν περιστατικά, καθώς ήδη υπάρχουν 11000 Γαλλίδες που έχουν αναφέρει την συγκεκριμένη παρενέργεια (πηγή εδώ).

Υπολογίζεται, σύμφωνα με άλλη έρευνα των αρχών, πως το 42% των γυναικών εμφανίζει τέτοιου είδους συμπτώματα…

 

Προηγούμενο άρθροΕμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια;
Επόμενο άρθροΟ Υπουργός Υγείας με τιμές και …πολυχρόνια στην μονή Βατοπαίδιου.

Αφήστε μια απάντηση