Α.Σερβετάλης: «Σταματώ τις παραστάσεις που είναι μόνο για εμβολιασμένους – Δεν δέχομαι τον διαχωρισμό των ανθρώπων»

Α.Σερβετάλης: «Σταματώ τις παραστάσεις που είναι μόνο για εμβολιασμένους - Δεν δέχομαι τον διαχωρισμό των ανθρώπων»


Σχόλιο orthopraxia.gr: Χίλια εύγε στον, ίσως, σημαντικότερο Έλληνα ηθοποιό. Δεν είναι μόνο πως παρατάει τα χρήματα και τον κόπο του, είναι πως δίνει μια ομολογία που θα έπρεπε να πάρει διεθνείς διαστάσεις. Και μη νομίζετε πως οι Έλληνες ηθοποιοί παίρνουν τίποτα εκατομμύρια (ουσιαστικά μένει και άνεργος για όλο τον χειμώνα).

Τώρα θα χλευαστεί από τα γνωστά σκυλάκια, αλλά ποιος ξέρει και πόση χάρη θα του δώσει ο Κύριος μας. Αγαπητέ Άρη, μας έφτιαξες την ημέρα.Ο σημαντικός Έλληνας ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» λόγω της αντίθεσης του στα μέτρα διαχωρισμού των πολιτών – Η παράσταση κατέβηκε

Ο γνωστός και ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός Άρης Σερβετάλης ανακοίνωσε την διακοπή των παραστάσεων της παράστασης «Ρινόκερος», του Ευγένιου Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, καθώς απέρριψε την απόφαση της κυβέρνησης να φτιάξει θέατρο δύο ταχυτήτων μόνο για εμβολιασμένους, αφήνοντας εκτός τους ανεμβολίαστους!

Μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους.

Δηλαδή, από σήμερα δεν επιτρέπεται στα θέατρα, όπως και σε μια άλλη σειρά κλειστών χώρων, η είσοδος σε ανεμβολίαστους με την επίδειξη rapid test, όπως γινόταν μέχρι χθες.

Ο Άρης Σερβετάλης εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση.

Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε χθες.

Με αυτή του την κίνηση, που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ, ο ηθοποιός που φέτος στο απόγειο της καριέρας του ερμήνευσε τον Άγιο Νεκτάριο, καθίσταται ο πρώτος «πνευματικός άνθρωπος» στην χώρα που υψώνει το ανάστημα του στην επιβαλλόμενη υγειονομική τυραννία των καιρών μας.

Ευχόμαστε το παράδειγμα του να ακολουθήσουν και άλλοι…

ΠΗΓΗ: epilekta

Προηγούμενο άρθροΟ Γερμανός Υπουργός Υγείας προειδοποιεί: «Μέχρι τα τέλη του χειμώνα όλοι θα είναι εμβολιασμένοι, θεραπευμένοι ή νεκροί!»
Επόμενο άρθροΤα σημεία οδηγούν σε αφύπνιση: Γρηγορείτε.

Αφήστε μια απάντηση