Απόλυση των μη εμβολιασμένων ζητάει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

 

World Economic Forum tells employers to fire unvaccinated employees

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προέτρεψε τις εταιρείες να απολύσουν το μη εμβολιασμένο προσωπικό τους,  τη Δευτέρα, στο πλαίσιο ενός «Jobs Reset».

«Λάβετε το εμβόλιο του COVID-19 – ή, ενδεχομένως, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε συνέπειες από τον εργοδότη σας # COVID19 # JobsReset21», αναφέρει το tweet που πλέον έχει διαγραφεί. Το tweet συνοδεύτηκε από ένα γραφικό που δείχνει τους αριθμούς δημοσκοπήσεων των εταιρειών που θα απολύουν τους υπαλλήλους επειδή αρνούνται να λάβουν το εμβόλιο.

Ένα άρθρο στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που συνδέθηκε με τις ανάρτησεις (στο twitter) δημιούργησε διάφορες αξιώσεις, στηριζόμενο σε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων.

“Το σαράντα τοις εκατό των εταιρειών που ερωτήθηκαν σε μια νέα έκθεση απαιτούν από όλους τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν κατά του COVID-19” – “Οι εργαζόμενοι θα ενθαρρυνθούν αλλά δεν θα απαιτηθεί να εμβολιαστούν”, από το 32% των εταιρειών και «Οι ανησυχίες για την ψυχική υγεία και η εξάντληση έχουν αυξηθεί στην ατζέντα από την έναρξη της πανδημίας».

Απόλυση των μη εμβολιασμένων ζητάει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Το Nationalfile.com αναφέρει: Αφού δημιουργήθηκε ντόρος από  το παραπάνω  tweet, το WEF το διέγραψε και έκανε μια πιο σιωπηλή ανάρτηση αυτή τη φορά, πάλι με γράφημα και  σύνδεσμο, αλλά με διαφορετική λεζάντα: «Έρευνα: Θα απαιτούσατε από τους υπαλλήλους σας να εμβολιαστούν για τον covid-19; # COVID19 # JobsReset21 “.

Τα σχόλια της νέας ανάρτησης γέμισαν γρήγορα με στιγμιότυπα οθόνης του πρώτου, διαγραμμένου tweet.

 

 

Οι πληροφορίες στον ιστότοπο του WEF περιγράφουν ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο φόρουμ «Jobs Reset» του 2021 στη Γενεύη της Ελβετίας, όπως «Καταπολέμηση του συστημικού ρατσισμού: 56 εταιρείες σχηματίζουν παγκόσμιο συνασπισμό για να φέρουν τη φυλετική δικαιοσύνη στο χώρο εργασίας», που περιγράφεται ως «Η νέα πρωτοβουλία του Φόρουμ, που υποστηρίζεται από εταιρικούς ηγέτες, στοχεύει να θέσει νέα παγκόσμια πρότυπα για τη φυλετική και εθνοτική δικαιοσύνη στις επιχειρήσεις.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το National File, το Great Reset είναι μια ιδέα που εισήχθη για πρώτη φορά από το WEF και υποστηρίχθηκε με ενθουσιασμό από τον Καναδό πρωθυπουργό Justin Trudeau ως ένα πιθανό θετικό υποπροϊόν της πανδημίας του Covid-19.

Πηγή Κειμένου στα αγγλικά: newspunch.com
Μετάφραση: orthopraxia.gr

Απόλυση των μη εμβολιασμένων ζητάει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Προηγούμενο άρθροΤα «εμβόλια»-Frankenstein μπορούν να επηρεάσουν το γενετικό μας υλικό!
Επόμενο άρθροΔρ. Κάρυ Μαντέι: Είστε κυριολεκτικά το ινδικό χοιρίδιο και το ποντίκι του εργαστηρίου.

Αφήστε μια απάντηση