ΤΙ ΩΡΑΙΟ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ «ΗΛΙΘΙΟΣ»! Απάντηση στο άρθρο του κ. Δημόπουλου για τα εμβόλια covid-19.

Γράφει ο Ιωαννίκιος Παπαγεωργίου

ΤΙ ΩΡΑΙΟ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ «ΗΛΙΘΙΟΣ» ! Απάντηση στο άρθρο του κ. Δημόπουλου για τα εμβόλια covid-19.

Σχόλιο Χ.Β. για το orthopraxia.gr: Ήθελα και να ‘ξερα, ο κ. Δημόπουλος, που έκανε και τον κόπο να γράψει αυτά τα πράγματα (δείτε ΕΔΩ), έκανε έρευνα χωρίς να ξέρει καν πως γράφεται η εταιρεία που μας προμηθεύει με τα εμβόλια; Τι σόι έρευνα είναι αυτή που έκανε, που είναι και επιστήμονας;

Και μπαμπουίνος κατάλαβε τι έγραφε ο καθηγητής/ιερέας π. Στυλιανός Καρπαθίου, αλλά δεν κατάλαβε ο κ. Δημόπουλος. Ο οποίος, κύριος Δημόπουλος, άκουσον-άκουσον, είδε και εκατόμβες θυμάτων από τα πανηγύρια και τις λιτανείες.

Σα δεν ντρεπόμαστε…. Πράγματα που δεν τόλμησαν να τα πουν οι Δερμιτζάκηδες και οι Μόσιαλοι, να τα λένε οι Χριστιανοί. 


 

Το άρθρο του Ιωαννικίου Παπαγεωργίου

 

Κάποτε ρωτήσανε τον Χάρυ Κλιν για τις εκλογές στην Ελλάδα.

Και εκείνος απάντησε, πως κάθε φορά που ψηφίζεις έχεις την σπάνια ευκαιρία να αισθάνεσαι το υπέροχο συναίσθημα ότι είσαι ηλίθιος.

Φαίνεται πως ακόμη και τώρα κάποιοι θεωρούν πως απευθύνονται σε ηλίθιους και πανηλίθιους γράφοντας τέτοια άρθρα με τα οποία αυτοκαταργούνται πανηγυρικά ως Χριστιανοί έστω και αν γυρίσανε και γνωρίσανε πάλαι ποτέ όλους τους Γεροντάδες του Άθωνα.

Αντικρούει στο παρόν άρθρο ο Δρ. Στέφανος Δημόπουλος, (Οφθαλμίατρoς) τις θέσεις του π.Στυλιανού Καρπαθίου περί των εμβολίων του covid-19.

Συγκεκριμένα όπως και ο ίδιος παραδέχεται μέσα στα άλλα ˙ «ὄντως χρησιμοποιήθηκε ἡ ἀνθρώπινη κυτταρική σειρά ΗΕΚ293Τ ὄχι γιά την παραγωγή ἤ γιά την ἐπεξεργασία των ἐμβολίων ἀλλά γιά ἔλεγχο της ἐπίδρασης τους πάνω στό ἀνθρώπινο κύτταρο πρίν το δοκιμάσουν σε ζωντανούς ἀνθρώπους.»

Δηλαδή η χρήση αυτή του πειραματισμού δεν είναι συνενοχή στο έγκλημα της άμβλωσης; Εφόσον χρησιμοποιείς, επιβεβλημένα και εν γνώσει σου, το προϊόν ενός εγκλήματος για να φέρεις σε πέρας μία προσπάθειά σου δεν λέγεσαι και εσύ φονέας; Και όταν μάλιστα απολαμβάνεις και λαμβάνεις μέσα σου τον καρπό τέτοιων ενεργειών δεν συμμετέχεις και εσύ στον φόνο; Θα άρεσε σε εμάς να σκοτώνανε τα παιδιά μας με την αιτιολογία πως χρειάζονται τα κύτταρά τους απαραιτήτως για την διενέργεια μίας δοκιμής-ελέγχου;

Όπως γράφει και ο Δαυίδ στο Ψαλτήρι : ἔλαιον δὲ ἁμαρτωλοῦ μὴ λιπανάτω τὴν κεφαλήν μου·» (Ψαλμ.140-ε΄) Με το έγκλημα οι Χριστιανοί δεν έχουνε ποτέ καμία σχέση! Έστω και για απλούς πειραματικούς λόγους. Άραγε θα συμφωνούσε  με αυτήν την Ιησουιτική επιχειρηματολογία ο Άγιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης;

Ο,τιδήποτε έχει κατάρα μέσα του προκοπή δεν βλέπει. Και τα εμβόλια αυτά που χρειάστηκε να πειραματιστούν πάνω στα σφαγμένα κορμιά των εκτρωθέντων παιδιών για να παραχθούν, ευλογία δεν έχουν.

Ακόμη στο τέλος γράφει «Ἔπρεπε νά φᾶμε πρῶτα τά μοῦτρα μας με ἑκατόμβες θυμάτων ἀπό πανηγύρια σε ἐκκλησίες, Ἱερές Μονές, καθώς καί στό Αγιονόρος γιά νά  δεχτοῦμε το αὐτονόητο πού έλεγαν οἱ εἰδικοί Γιατροί πώς οἱ Ναοί δέν εἶναι ἄσηπτοι χῶροι λόγῳ της ἱερότητάς τους.»

Προτείνω λοιπόν να στήσουμε και την ανάλογη προτομή αυτών των «εκατομβών» ομοίως με τα μαρτυρικά Καλάβρυτα αλλά και να καταθέσουμε μήνυση στον Κύριό μας Ιησούν Χριστό που ενώ μας καλεί δύο χιλιετίες στην Εκκλησία Του «Δεῦτε πρός με πάντες οἱ κοπιῶντες καὶ πεφορτισμένοι, κἀγὼ ἀναπαύσω ὑμᾶς.»(Mατθ.ια΄-28) Εκείνος όχι μόνο δεν μας αναπαύει αλλά μας κολλά και από πάνω θανατικό!

Προηγούμενο άρθροΗ αίρεση της Ναομαχίας καλά κρατεί. Δεν νομίζω πως επήλθε ποτέ στην ιστορία της Εκκλησίας τόσον βδελυκτή και σιχαμεράν αίρεση (Μοναχή Ελισάβετ)
Επόμενο άρθροΣε πιάνει μια αηδία.. “Το περιεχόμενο της εισήγησης της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής για τα εμβόλια”

Αφήστε μια απάντηση