Αρχική Ορθοδοξία Αν ένας ποδοσφαιριστής περνάει αυτά που περνάει, τι θα περάσουν οι Δεσποτάδες μας;

Αν ένας ποδοσφαιριστής περνάει αυτά που περνάει, τι θα περάσουν οι Δεσποτάδες μας;

1
Αν ένας ποδοσφαιριστής περνάει αυτά που περνάει, τι θα περάσουν οι Δεσποτάδες μας;

Αν ένας ποδοσφαιριστής περνάει αυτά που περνάει, τι θα περάσουν οι Δεσποτάδες μας;

 

Εικόνα
Σέρχιο Αγκουέρο: “Εάν προσπαθήσω να παίξω ποδόσφαιρο τώρα, θα ξεμείνω από ανάσες. Μερικές φορές αναρωτιέμαι εάν θα μπορέσω να τρέξω ξανά. Νιώθω σαν να μην δουλεύει η καρδιά μου φυσιολογικά.”

 

Πραγματικά είναι να λυπάται κανείς, τα θύματα των ενέσεων. Ακόμα και τον Σέρχιο Αγκουέρο (μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα), ο οποίος πλέον δεν μπορεί να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Πολλοί υπέστησαν χειρότερα από τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, όμως η περίπτωση του ξεχωρίζει. Για ποιον λόγο;

Διότι συμμετείχε σε καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού (και) των παιδιών, και 6 εβδομάδες αργότερα έπαθε ζημιά στην καρδιά του.

 

https://twitter.com/Amos89862803/status/1455624250056978435

Αν ένας άνθρωπος, ενδεχομένως από άγνοια υπέστη αυτό, τότε τι θα συμβεί με τους επισκόπους μας (τώρα ή, ακόμα χειρότερα, αργότερα) που διαφήμισαν τις ενέσεις και πίεσαν τον κόσμο να βιαστεί;

Κανείς να μην ξαναπάθει ζημιά. Ούτε ποδοσφαιριστής, ούτε γιατρός, ούτε επίσκοπος, ούτε κανένας. Να πάψει να κυκλοφορεί το δηλητήριο και να μετανοήσουν όσοι το έκαναν. Πολύ περισσότερο δε, όσοι προέτρεψαν.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. > Κανείς να μην ξαναπάθει ζημιά. Ούτε ποδοσφαιριστής, ούτε γιατρός, ούτε επίσκοπος, ούτε κανένας. Να πάψει να κυκλοφορεί το δηλητήριο και να μετανοήσουν όσοι το έκαναν. Πολύ περισσότερο δε, όσοι προέτρεψαν.

    Καλά ευχόμαστε αλλά νομίζω ότι, τόσο ο Θεός, όσο και εμείς κατά βάθος, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι καταστάσεις που βιώνουμε, τόσο με τον κορονοϊό, όσο και με άλλα θέματα της καθημερινότητας, προέρχονται από άτομα που δεν πρόκειται να μετανοήσουν ότι και να γίνει.
    Και σαν κοινωνία, αναγνωρίσαμε τους επικίνδυνους ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας (πολιτικής, θρησκευτικής, δικαστικής, κτλ), αλλά δεν αποφασίσαμε να τους αφαιρέσουμε.
    Οπότε, παρά το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν έφταιξαν σε τίποτα ως προς το μπόλι, το έκαναν και θα υποστούν τις συνέπειες, οι ίδιοι άνθρωποι ήξεραν για το τι έκανε η κυβέρνησή τους στα σχολεία, στην κοινωνία, στο έθνος, στην πίστη, και δεν έκαναν ούτε τον κόπο να μην τους ξαναψηφίσουν. Το ίδιο και στην Εκκλησία. Ποιος αντέδρασε στα καμώματα των επισκόπων πριν τον κορονοΪό;

    Υπό αυτήν την έννοια, ίσως κανένας μας δεν είναι αθώος για τίποτα.

Αφήστε μια απάντηση