Ανοικτό κάλεσμα του Διαβόλου από Ορθόδοξο κράτος!

Με το τραγούδι “El Diablo” πάει στην Γιουροβίζιον η Κύπρος.

El Diablo - Elena Tsagrinou Reaction | Cyprus Eurovision 2021 - YouTube
“Εύγε, εύγε” από ΛΟΑΤΚΙ και Σιωνιστική Ευρώπη για την επιλογή του τραγουδιού.

 

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα και θεωρήσαμε χρέος μας να το προωθήσουμε κι από ‘δω.  Οποία κατάντια, οποία κατάντια… Η νήσος των αγίων να θέλει να γίνει κατοικητήριο δαιμόνων!

Καλούν τον διάβολο και λένε ότι παρέδωσαν τις καρδιές τους σε εκείνον!

Αυτό είναι κανονικό ξεπούλημα της ψυχής και ΑΡΝΗΣΗ του Ιησού Χριστού.

Μα είναι δυνατόν; Η εκκλησία της Κύπρου υπνεί;

Παρακαλώ να σταλεί το κείμενο διαμαρτυρίας και προς εκείνους (office@churchofcyprus.org.cy)


Κείμενο Αγνώστου 

ΑΙΣΧΟΣ – ΝΤΡΟΠΗ – ΑΠΑΞΙΩΣΗ είναι τα λιγότερα που μπορούμε να πούμε ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΚ για την ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ EUROVISION «EL DIABLO» .

Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να έχει επιλέξει να εκπροσωπηθεί η Κύπρος μας στο διαγωνισμό EUROVISION με ένα τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ» και που οι στίχοι του, ανάμεσα σε άλλα απαράδεκτα, αναφέρουν: “Έδωσα την καρδιά μου στο διάβολο, την έδωσα την έδωσα”…, μου λέει (ο διάβολος) “είμαι ο άγγελός του, είμαι ο άγγελός του”…, “αγαπώ τον διάβολο”.

Έστω κι ΑΝ ίσως μιλά μεταφορικά, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τραγούδι; Υπάρχουν τόσα και τόσα ΩΡΑΙΑ τραγούδια, ΑΥΤΟ βρήκατε για να ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ η ΚΥΠΡΟΣ μας; Αυτή είναι η ΒΙΤΡΙΝΑ μας;

Κύριοι Διοικητικοί Σύμβουλοι του ΡΙΚ, είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Διοικείτε το ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ και ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; Το συγκεκριμένο τραγούδι ΣΗΚΩΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Από που κι ως που να έχετε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ πεποιθήσεις σας Μ-Ε-Σ-Ω του ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σας;

ΟΦΕΙΛΕΤΕ να ΣΕΒΕΣΤΕ τον ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ και το ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι του ΚΡΑΤΟΥΣ μας που σας εργοδοτεί. Το να βγαίνει το κρατικό κανάλι, η ΕΠΙΣΗΜΗ Κύπρος δηλ., και να ΦΩΝΑΖΕΙ “αγαπώ τον διάβολο”… “αγαπώ τον διάβολο”… αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ της θέσεως σας στο κανάλι; Μια ΤΕΤΟΙΑ επιλογή ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ που ΑΓΑΠΑΝΕ τον Θ-Ε-Ο, τον Ι-Η-Σ-Ο-Υ Χ-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο.

ΚΛΑΙΕΙ η ψυχή μας για την ΑΘΟΡΥΒΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που ΠΛΕΟΝ επικρατεί….Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ΟΠΟΥ θέλει και να θέτει στην ΖΩΗ ΤΟΥ όποιον ΠΑΤΕΡΑ θέλει, ακόμη και αυτόν τον διάβολο και να τραγουδά τα τραγούδια του και να τον ακολουθεί, ΑΥΤΟ όμως είναι ΔΙΚΗ του ΕΠΙΛΟΓΗ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ με το ΖΟΡΙ, αυτό που γίνεται ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ κύριοι να κερδίσουμε την Eurovision και να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ την ΨΥΧΗ μας. Ναι να εκπροσωπηθεί η Κύπρος μας στην Eurovision ΑΛΛΑ ΟΧΙ με ΑΥΤΟ τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Όσοι αγαπητοί μας φίλοι συμφωνείτε μαζί μας, αντιγράψτε αυτή την επιστολή και στείλτε την από τα προσωπικά σας e-mail, στις πιο κάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και διαδώστε την μέσα από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε φυσικά να γράψετε την δική σας διαμαρτυρία.

info@cybc.com.cy (ΡΙΚ) με κοινοποίηση info@presidency.gov.cy (Πρόεδρος),
registry@cm.gov.cy (Υπουργικό) vouli@parliament.cy (Βουλή)


 

orthopraxia.gr

Προηγούμενο άρθροΜεγίστη βλασφημία από την Ι. Μητρόπολη Φλωρίνης (και ύμνοι για Τσιόδρα)!
Επόμενο άρθροΟ σατανικός ρόλος του ΟΗΕ: “Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα”.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1.  “Έδωσα την καρδιά μου στον Χριστό, την έδωσα την έδωσα”… “αγαπώ τον Χριστό”!

    Εάν υπήρχαν αυτοί οι στίχοι, το πιθανότερο θα ήταν… το τραγούδι να μην “έπιανε” πρωτιά στον διαγωνισμό!

    Όπως επίσης, το βέβαιο θα ήταν ότι… στα μάτια του Θεού, θα “πιανόταν” ως ομολογία πίστεως κ ότι επιπλέον ο στιχουργός κι ο τραγουδιστής θα είχαν την ευλογία Του!
    Μάλλον καλύτερα να πούμε, ότι ολόκληρη η Κύπρος θα είχε την ευλογία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, γι’ αυτήν την επιλογή της!

Αφήστε μια απάντηση