Αρχική Διάφορα Ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβα.

Ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβα.

0
Ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβα.

Ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβα

 

Γράφει η Τελεντζίδου Αναστασία


Ευλογείτε Σεβασμιώτατε.

Με την αγάπη του παιδιού προς τον πνευματικό ποιμενάρχη του, παίρνω το θάρρος να σας εκφράσω το παράπονο, αλλά και την αντίθεση μου, με την απόφαση σας να παύσετε από τα καθήκοντα του τον π. Γαβριήλ.

Λέτε πως ο λόγος είναι ότι δεν τηρεί τα υγειονομικά μέτρα. Πείτε μου, υπάρχουν «υγειονομικά μέτρα» μέσα στον οίκο του Θεού Πατρός μας;

Τον διώχνετε από που;

Σε ποιόν ανήκει ο ναός;

Έκανε κάτι που αντιβαίνει τους κανόνες που θέσπισαν οι Άγιοι Πατέρες και το Ιερό Πηδάλιον;

Εισελεύσομαι εις οίκον Σου, προσκυνήσω προς ναόν Άγιόν Σου λένε οι ιερείς στο εισοδικό.

Άρα ο ναός είναι του Θεού, και είναι Άγιος!!!

Άγιος θα πει κεκαθαρμένος με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος όπως λένε οι ευχές των εγκαινίων ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Μολύνει το Άγιο Πνεύμα Σεβασμιότατε και πρέπει να φοράμε φίμωτρα (γιατί φίμωτρα είναι και όχι μάσκες, τις μάσκες τις φοράνε στα μάτια στα καρναβάλια, και τα φίμωτρα στο στόμα για να μην μιλάμε και να μην τρώμε), μέσα στον ναό;

Μέχρι πριν δύο χρόνια μας παροτρύνετε εσείς και οι ιερείς σας να ερχόμαστε στους ναούς για να πάρουμε την ευλογία και την Χάρη του Θεού ξαφνικά τι έγινε, ο Θεός μοιράζει μικρόβια και ασθένειες μέσα στους ναούς Του;

Στο εισοδικό ο ιερέας παρακαλεί τον Θεό να στείλει αγγέλους συλλειτουργούντες, και γνωρίζουμε απ’ αυτούς τους Αγίους μας (αγ. Γεώργιο Καρσλίδη, αγ. Ιάκωβο Τσαλίκη, αγ. Εφραίμ Κατουνακιώτη,….) πως εκτός από τον φύλακα άγγελο μας, που παίρνουμε εμείς οι ορθόδοξοι στην βάφτιση μας, ο ναός είναι γεμάτος από αγγέλους που βοηθούν τον ιερέα.

Μήπως επιβάλλεται να φορέσουν φίμωτρα και οι άγγελοι μην κολλήσουν ιό και ψάλλοντας στον Υιό τον κολλήσουν;

Εξηγήστε μου, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μεγαλύτερη ενέργεια από του Αγίου Πνεύματος;

Δηλαδή ο ψεύτικος ιός έχει ενέργεια και το Πανάγιο Πνεύμα αδρανοποιείται; Μήπως μέσα στο ναό ειδικά γίνεται το αντίθετο; Τουλάχιστον εγώ αυτό αυτό έχω διαβάσει, στους τόσους λιμούς και χολέρες να γίνεται, ανά τους αιώνες.

Μόνο μια περίπτωση υπάρχει, όταν δεν πιστεύουμε στην Χάρη, την Προστασία, και την Πρόνοια του Θεού, όπως μας είπαν οι παραπάνω Άγιοι και οι παλαιότεροι. «Με ό,τι δοχείο πάμε στον Θεό τόση Πίστη θα πάρουμε».

Ήρθε ένας κατασκευασμένος ιός, και αντί να πάρετε τα όπλα της Πίστεως που είναι οι καθημερινές Θείες Λειτουργίες, οι λιτανείες, οι παρακλήσεις, οι προσευχές και σ’ αυτά να παροτρύνετε κ εμάς, εσείς μας λέτε να μπολιαστούμε με αμφιβόλου ποιότητας εμβόλια, τα οποία περιέχουν κυτταρικές σειρές από εκτρωμένα – δολοφονημένα έμβρυα;

Από πότε η έκτρωση δεν είναι αμαρτία Σεβασμιώτατε;

Και μη μου πείτε πως είναι «θεραπευτική διακοπή της κύησης». Θλίβεται το ποίμνιο με τα  πολλά παράξενα «βαφτίσια» που έχουν εφεύρει στην Ιερά σύνοδο, με αφορμή αυτό τον ιό, προς «δόξαν» της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όχι του Τριαδικού Θεού, που πιστεύουμε και προσκυνάμε.

Σεβασμιώτατε ο λαός βοά ότι είστε στην πλειοψηφία με τα συμφέροντα της νέας τάξης πραγμάτων. Εσείς αντί να κλείσετε τα στόματα των κακόδοξων με ομολογία πίστεως και πράξεις πατρικές, και να μας μαζέψετε κάτω από τις πατρικές ορθόδοξες φτερούγες σας,  διασκορπίζετε το ποίμνιο και επιβεβαιώνετε τις κακοδοξίες;

Μαζέψτε μας σαν καλός ποιμήν που γνωρίζει το ποίμνιο του και απομακρύνει τους λύκους από το κοπάδι, για να έχετε καλή μαρτυρία ενώπιον του υποποδίου του Θεού. Το τέλος είναι κοντά και αλλοίμονο, τι ομολογία θα δώσετε για τις φωνές λαού, που εκδιώκετε τον πνευματικό πατέρα τους και τους αφήνετε χωρίς το μυστήριο της θείας εξομολόγησης.

Τελειώνοντας ακουμπώ στα πόδια σας με την μετάνοια μου τον πόνο μου. Σαν πατέρας μας περιμένω την αποκατάσταση αυτού του λάθους και τον γυρισμό του πατέρα Γαβριήλ εκεί που το ποίμνιο του τον θέλει και τον περιμένει.

Περιμένω και εσάς να μπείτε μέσα στο ναό σαν άλλος Χρυσόστομος, Βασίλειος, Γρηγόριος, Αθανάσιος.. να γεμίσετε τις ψυχές μας με ότι άδειασε αυτά τα δυο χρόνια ο πειρασμός του ίου, και της κακοδοξίας.

Ζητώ ταπεινά την ευχή σας, την συγχώρεση σας αν νοιώθετε ότι προσβάλω την Αρχιεροσύνη σας, και προσκυνώ το σχήμα σας. Αυτά όμως που σας γράφω είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ μου, και του ποιμνίου σας. Βάλτε το αυτί σας να μας ακούσετε.

Καλό Τριώδιο σας εύχομαι.

Αφήστε μια απάντηση